Designet til skoler med omtanke for planeten

Acer Chromebooks og Google Workspace Education forpligter sig til en verden, hvor uddannelse, teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd. De nye og mere miljøvenlige Acer Chromebooks er udviklet til elever og lærere, der stræber efter at være mere bæredygtige. Nyd det robuste design, der gør computerne nemme at reparere, og som giver lang levetid og mindre e-affald. Lær og undervis overalt med forbindelse og batterilevetid til hele dagen, og vælg mellem en række formfaktorer.

Acer Chromebook 314

Acer Chromebook 314 fås med op til den nyeste Intel® Pentium®-processor og op til Full HD IPS 14" slank skærm til medrivende undervisningsoplevelser. Den har et forstærket MIL-STD-810H-testet design og takket være Wi-Fi 6 kan du holde forbindelsen gennem hele skoledagen. Og for lærere og elever med grønne hjerter er det vigtigt at bemærke, at OceanGlass™ touchpad'en er fremstillet udelukkende af plastik, der er indsamlet fra havet.

Acer Chromebook Spin 513

Denne ultrabærbare, slanke 2-i-1-Chromebook er kun lidt større end et A4-ark. Derfor kan du nemt skifte mellem arbejde og hjemmeprojekter og andre ting, der interesserer dig. Acer Chromebook Spin 513 kan leveres med 4G LTE. Det betyder, at du nemt kan oprette forbindelse til konferencer og få adgang til dine data og apps i skyen, når du ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk. Chromebook Spin 513 er fremstillet af 26 % genbrugsplast.

Acer Chromebook Spin 713

Den konvertible Acer Chromebook Spin 713 er udstyret med Intel® Evo form-platformen og giver dig en førsteklasses oplevelse med højere hastigheder. Du får op til 11. generations Intel® Core™ i7-processor1, et batteri, der oplades hurtigt og holder længe, og en eksklusiv VertiView-skærm. Chromebook Spin 713 ser lige så godt ud, som den arbejder, og den leveres desuden i emballage som består af mere bæredygtige materialer.

Spar tid og ressourcer, og værn om miljøet med Google Workspace for Education

De nye, miljøvenlige Acer Chromebooks er udviklet til elever og lærere, der stræber efter at være mere bæredygtige. Nyd det robuste design, der gør computerne nemme at reparere, og som giver lang levetid og mindre e-affald. Lær og undervis overalt med forbindelse og batterilevetid til hele dagen, og vælg mellem en række formfaktorer.

Øget effektivitet, mindre energiforbrug og mere digitalt velvære.

Miljøvenlige muligheder med cloudbaserede produktivitetsværktøjer

Få en bæredygtig praksis ved at vælge miljøvenlige ressourcer

Øg fleksibiliteten med Google Classroom, Meet, Docs, Forms, Sheets og Slides.

Hurtig implementering og udrulning af dine Acer Chromebooks med Google Zero-Touch Enrollment

Med Chrome OS Zero-Touch Enrollment kan IT-chefer nemt sende deres Acer Chromebooks af sted og automatisk inkludere dem i dit skoledomæne, så snart de opretter forbindelse til internettet.

Klar til brug direkte fra pakken

Kræver mindre tid til manuel konfiguration

Bygget med sikkerhed i tankerne