Acer Chromebook 314 - designet til komfort på farten

Acer Chromebook

Acer Chromebook 314 er designet med en 14" og 7,3 mm smal skærm så du kan arbejde i stærkt lys med forbedret produktivitet. Med en lang batterilevetid, en hurtig MediaTek MT8183-processor og hurtig Wi-Fi 5 forbindelse, får den dig online på et øjeblik.

Denne Chromebook™ er designet til bærbar komfort, er mindre end et ark A4-papir og vejer kun ca. 1 kg. Læg den i en llille taske, og tag den ud, når du har brug for den.

Desuden kan den bryste sig af at have en batteritid på op til 10 timer, nok til en hel dag, og på blot en enkelt opladning kan du nå en hel dags arbejde og mere til. Du behøver altså ikke at medringe din oplader, når du er på farten.

Forlæng produktiviteten

Med Acer Chromebook 314 er du lovet hurtige opstartstider,høj brugervenlighed, robust sikkerhed og lang batterilevetid. Og med en opstartstid på ca. 8 sekunder kommer du hurtigere i gang med arbejdet. Den forenklede brugergrænseflade gør den let at lære at kende. Integreret malwarebeskyttelse forhindrer vira i at få adgang, så du kan føle dig sikker. Og et effektivt strømforbrug betyder, at du kan arbejde hele dagen uden at tilslutte strøm.