Grafikkort

Vælg det rette grafikkort

Ofte har din computer et indbygget grafikkredsløb i processoren, men det er ikke altid nok. Hvis du f.eks. skal bruge flere skærme eller arbejde med lidt mere krævende ting, bør computeren udstyres med et bedre grafikkort.

De to giganter inden for grafikkort

Der findes to store producenter inden for grafikprocessor (GPU): AMD og Nvidia. Desuden er der flere andre producenter, som bygger grafikkort baseret på disse virksomheders grafikprocessorer. To eksempler er Gigabyte og Asus. Ud over de to giganter sælger vi også professionelle grafikkort til multiskærmløsninger fra den klassiske producent Matrox.

Ydeevne og anvendelsesområde er afgørende

Hvis du vil bruge flere skærme til kontoret, behøver du faktisk ikke et meget kraftfuldt grafikkort. Det er nok med et grafikkort i mellemsegmentet, bare det har flere videoudgange. Hvis du skal køre flere 4K-skærme, skal du kigge på de lidt dyrere modeller for at få nok kraft. Det samme gælder, hvis du skal arbejde med CAD, 3D-modellering, filmklipning og avanceret billedbehandling.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at navigere i sortimentet eller har spørgsmål om en bestemt model – vi hjælper dig med at finde det rigtige grafikkort.

Filter

GB
GB
mm
mm
kr
kr

Viser 18 af 153 produkter