Hybrid Worklife

Den hybride arbejdsform

I løbet af det seneste år har vi grundlæggende fået et nyt syn på vores arbejdsliv. At kunne fordele tiden, vi bruger på at arbejde hjemmefra og på kontoret, har gjort, at vores liv er blevet mere fleksibelt. Vi bad vores producenter om tips til produkter, som sørger for, at du kan arbejde hvor og når som helst.

APC logo

Beskyt strømmen i dit hjemmekontor

En god og stabil opkobling er mere afgørende end nogensinde, nu hvor vi arbejder mere hjemme. Med en Back-UPS fra APC by Schneider Electric er du garanteret strømbeskyttelse af al din tilsluttede elektronik.

Læs mere

Jabra logo

Er du allerede hybrid, eller kunne du bruge hjælp fra Jabra? 

Kæmper du stadig med dit indbyggede webkamera og de hovedtelefoner, der fulgte med din mobil? Hvis svaret er "ja", bør du se nærmere på Jabras videokonferenceværktøj og headsets, som er udviklet specifikt til professionel brug. 

Læs mere

Logitech logo

Næste generations trådløse teknologi

Har du hørt om Logi Bolt? Det er næste generation af trådløs teknologi til mus og tastaturer. Logitechs nyhed hjælper dig med at forbedre brugeroplevelsen og øge produktiviteten. 

Læs mere

Poly logo

Vil du gerne have ligestillede møder?

Begrebet ligestilling rummer ret meget. Et mindre omtalt aspekt handler om at give mennesker forudsætningen for at deltage i møder på lige vilkår, uanset om man befinder sig hjemme eller på kontoret.

Læs mere

Microsoft logo

Den hybride arbejdsform stiller nye krav

Vi kan konstatere, at vores måde at leve og arbejde på har forandret sig i forbindelse med pandemien. Og den digitale omstilling stiller helt andre krav. Surface Laptop Go opfylder de høje krav.

Læs mere

Lenovo logo
Windows logo

Lenovos ThinkPads møder den nye måde at arbejde på 

Når flere og flere arbejder hjemmefra, er den rette teknologi og bevarelse af sikkerheden af stor betydning for kontinuiteten i arbejdsflowet. Lenovos ThinkPad-serie indeholder flere nye løsninger, som imødekommer kravene til det nye arbejdslandskab. 

Læs mere