Xerox udvikler værktøjer til mere bæredygtige printløsninger

I mere end 100 år har Xerox været førende inden for udvikling, der fremmer bæredygtighed. De har indarbejdet bæredygtighed i alt, hvad de gør, og de er dybt engagerede i at gøre en forskel – hver eneste dag.

Xerox arbejder med bæredygtighed på flere fronter og er stolte af at være en ledestjerne og en rollemodel for andre, der ønsker at gøre en forskel. De har modtaget adskillige priser for deres arbejde med bæredygtighed gennem årene, herunder Energy Star og Blue Angel. Ved at udskifte alle sine enheder med Energy Star-enheder har Xerox kunnet reducere sit elforbrug og CO2-udledning med 17 %.

Analyseprogrammet Rapid Assessment Tool er et eksempel på, hvordan Xerox skaber bæredygtig udvikling gennem innovation. Det er et værktøj, der hjælper virksomheder med at analysere, hvor effektivt og bæredygtigt de bruger deres printere. Programmet analyserer pris og udledning for virksomhedens nuværende printere og sammenligner med et optimalt scenarie. Med denne sammenligning kan en virksomhed nemt finde forbedringsområder og både spare penge og værne om miljøet.

Xerox har en lang tradition for innovationer, der hjælper med at gøre verden til et mere bæredygtigt sted. Som et led i Xerox’ mangeårige initiativ for bæredygtighed – Design for Sustainability – har virksomheden redesignet strømforsyningen i visse modeller af nye printere for at optimere energibesparelsen og reducere energiforbruget med 14 %.

– Marcel Wisman, Workplace Solution Expert

Et eksempel, hvor Xerox har kombineret ny teknologi med bæredygtighedstænkning, er Xerox C230 farveprinteren. Den er støjsvag, kompakt og udstyret med Smart Start-programmet, som gør den hurtig og nem at installere. Den lader dig arbejde hurtigere og mere effektivt ved at udskrive op til 1.500 sider om måneden eller 22 sider i minuttet. Dens beskedne størrelse gør den ideel til hjemmekontoret eller små og mellemstore virksomheder.

Desuden kan du udskrive med god samvittighed. Xerox C230 farveprinteren har nemlig ikke mindre end fire certifikater for bæredygtighed: Blue Angel, EPEAT, Energy Star og Green World Alliance.