Mere bæredygtig teknologi til en lysere fremtid

Jabra skaber produkter med fokus på at passe godt på mennesker og planeten. De har lavet en liste over løfter, der baner vejen for en lysere og mere bæredygtig fremtid. Et af disse løfter handler om deres emballage, hvoraf en stor del er TCO-certificeret.

Jabra Evolve2-seriens headsets kommer i emballage, der er fremstillet af FSC-certificeret træ. Det betyder, at emballagen med garanti stammer fra bæredygtigt skovbrug. Jabra Evolve2 65 er et af de produkter, der er blevet TCO-certificeret. TCO-certificeringen er en af de få, der dækker alle områder inden for bæredygtighed og har specielt udviklede retningslinjer for netop headsets.

Vi ved, at der kun findes én planet, og derfor er al ny plast, som vi bruger, 100 % bæredygtig, FSC Mix-certificeret og fri for PVC

– Patrik Bodare, Nordic Channel Manager EMEA North, Jabra

Skal man gå på kompromis med designet, når man producerer bæredygtigt?

Nej, bestemt ikke. Faktum er, at emballagen til Jabra Evolve2-serien fik stor opmærksomhed ved International Design Awards, hvor den vandt for sin fængende, minimalistiske og miljørigtige fremtoning. Serien er designet, så du kan fokusere på dit med en række funktioner, der holder forstyrrende lyde ude. Den er desuden blevet testet i Jabras banebrydende lydlaboratorium for at simulere et støjende kontormiljø, samtidig med at man sidder i møde. Jabra Evolve2-serien bestod testen med glans. Ud over at kunne lukke lyd effektivt ude er Jabra Evolve2-serien også udstyret med avanceret batteriteknologi for at få alt ud af det effektive headset. Og med Jabra Evolve2 85 får du branchens længste batteritid på helt op til 37 timer takket være dens kraftfulde chip.