Innovativt design giver plast
et nyt liv

Logitech arbejder aktivt på at reducere deres klimaaftryk gennem satsninger, som gør hele sektoren mere cirkulær. De arbejder for både miljø og mennesker ved at udvikle nyskabende produktinnovationer, der baner vejen for en mere bæredygtig fremtid. Et af dem handler om plast – en af vor tids største klimasyndere.

I et samarbejde med flere forskellige plastleverandører er det lykkedes Logitech at udvikle forbedret plastgranulat i flere forskellige farver – samtidig med at de har reduceret deres CO2-udledning. De nye granulater gøres tilgængelige for andre virksomheder og bidrager til at reducere CO2-udledningen i hele branchen.

Som virksomhed tror vi på at bidrage til positiv forandring. Positiv forandring for miljøet. Positiv forandring via inklusion. Alle arbejder på lige vilkår. Verden har brug for virksomheder, der står for bæredygtighed og mangfoldighed. Det gør Logitech.

– Robert Ó. Mahoney, Head of Sustainability

Et eksempel på, hvordan Logitech forener design og produktinnovation, er den trådløse mus Logitech Signature M650. Den er designet med mennesket i fokus og miljøet i tankerne. Logitech Signature M650 fås i flere størrelser, der er tilpasset vores anatomi, så den kan bruges af alle, uanset om du har store eller små hænder, er venstre- eller højrehåndet.

Den er udstyret med Logitech SmartWheel-scrolling, der giver dig linje for linje-præcision, når du vil fokusere på detaljerne eller superhurtig scrolling, når du hurtigt vil igennem lange sider. Den eksklusive SilentTouch-teknologi giver desuden et mere lydsvagt og behageligt arbejdsmiljø for både dig og dine omgivelser ved at reducere klik-lyden med 90 %.

Ud over de innovative produkter, som Logitech Signature M650 byder på, kan du klikke og scrolle med god samvittighed, for hovedparten af plastdelene indeholder certificeret genbrugsplast.