Fra havet til dit kontor

HP brænder for at skabe produkter, der gør det nemt for dig og din virksomhed at bidrage til en grønnere fremtid. En stor del af HP’s bæredygtighedsarbejde består i at udnytte det, vi allerede har, og genanvende det, som kan bruges. For eksempel har de fremstillet produkter fra ca. 60 millioner plastikflasker, som ellers ville have ødelagt havmiljøet rundt om i verden.

Et godt eksempel på HP’s miljøbevidsthed, er HP Elite Dragonfly Notebook, som er verdens første notebook fremstillet af genanvendt plast fra havet. Sammen med NextWave Plastics, en organisation, der arbejder for at indsamle og udnytte den plast, der smides i havene, gør HP din virksomhed mere klimavenlig. Ud over de åbenlyse fordele ved et produkt fremstillet af genbrugsmateriale kommer HP Elite Dragonfly Notebook blandt andet med følgende funktioner:

  • Det opgraderede kamera gør, at du ser hver eneste lille detalje
  • Det justerbare lys gør, at du kan se og blive set uden at skulle gøre noget selv
  • HP Dynamic Voice Leveling gør, at du høres tydeligere og bedre
  • AI-baseret støjreduktion giver dig mulighed for at få færre afbrydelser og fokusere i længere tid
  • Den ultralette vægt på under 1 kg gør det nemt at arbejde, hvor du vil

Det er ikke nogen nyhed, at HP stræber efter at reducere sit klimaaftryk. Hele virksomheden er gennemsyret af en filosofi om at gøre verden til et bedre sted ved hjælp af teknologi og gennem dig som virksomhedsejer. For HP ved, at vi skal være fælles om at skabe mere bæredygtige samfund for kommende generationer.