Fremtidssikret IT

Gør fremtiden sikker med de rigtige IT-produkter

Vi ved, at det ikke er alle IT-produkter, der er gode for miljøet. Samtidig går udviklingen hurtigt, og flere og flere vælger at fremtidssikre deres produkter og tjenester så godt som muligt for at reducere deres klimaaftryk. Her får du tips om produkter og initiativer, så du kan træffe bedre valg for fremtiden.

APC logo

Fra havet til dit kontor

HP brænder for at skabe produkter, der gør det nemt for dig og din virksomhed at bidrage til en grønnere fremtid. En stor del af HP’s bæredygtighedsarbejde består i at udnyttet det, vi allerede har, og genanvende det, som kan bruges.

Læs mere

Microsoft logo

Mere bæredygtig teknologi til en lysere fremtid

Jabra skaber produkter med fokus på at passe godt på mennesker og planeten. De har lavet en liste over løfter, der baner vejen for en lysere og mere bæredygtig fremtid. Et af disse løfter handler om deres emballage, hvoraf en stor del er TCO-certificeret.

Læs mere

Logitech logo

Xerox udvikler værktøjer til mere bæredygtige printløsninger

I mere end 100 år har Xerox været førende inden for udvikling, der fremmer bæredygtighed. De har indarbejdet bæredygtighed i alt, hvad de gør, og de er dybt engagerede i at gøre en forskel – hver eneste dag.

Læs mere

Poly logo

Innovativt design giver plast et nyt liv

Logitech arbejder aktivt på at reducere deres klimaaftryk gennem satsninger, som gør hele sektoren mere cirkulær. De arbejder for både miljø og mennesker ved at udvikle nyskabende produktinnovationer, der baner vejen for en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere

Microsoft logo

Reduceret klimapåvirkning gennem smartere IT-valg

En del af arbejdet med at reducere sin klimapåvirkning handler om at vælge produkter, hvor man har tænkt på miljøet i alle led. Microsofts Surface-enheder er udviklet med bæredygtighed for øje og lover den laveste CO2-udledning i deres produktkategori.

Læs mere

Vores egne mærker – styrken ved at være en mindre aktør

Som mindre aktør kan vi hos Dustin drage fordel af vores hurtige omstillingsevne, samtidig med at vi følger de store aktørers initiativer med henblik på at reducere vores CO2-udledninger — og dermed mindske vores klimaaftryk.

Læs mere