Undgå at medarbejderne bruger usikre genveje

Er det for besværligt at koble sig på VPN? Når sikkerhedsløsningerne bliver for komplicerede, øges risikoen for usikre genveje. Samtidig betyder distancearbejde, at behovet for sikkerhed bliver større. Sådan arbejder Microsoft Surface og Microsoft 365 sammen for at gøre det moderne arbejdsliv lettere.

For de fleste virksomheder er produktivitet afgørende.

– Vi skal være effektive for at kunne konkurrere. Samtidig fortæller mange medarbejdere, at sikkerheden kan give unødvendige afbrydelser, og nogle skyder genveje for f.eks. at slippe for at logge ind i visse systemer, fortæller Helena Kappen, forretningsområdechef for Surface & Devices hos Microsoft.

Et vellykket hybridt arbejdsmiljø kræver, at virksomheder og IT-ledere giver medarbejderne de værktøjer, de har brug for til at få succes.

Microsoft bad Forrester Consulting om at vurdere computerkravene til hybridarbejde. Blandt de ledere, som deltog i undersøgelsen, siger 70 procent, at deres virksomhed har brug for computerforbedringer for at støtte hybridarbejde.

Med Microsofts seneste produkter som Surface Laptop 4, Surface Pro 8 og Surface Go 3 bliver det nemmere at implementere sikkerhedsløsninger, som sparer tid for IT-afdelingen uden at gøre det besværligt for brugerne.

– Vi tilbyder f.eks. biometrisk login, en stærk form for identifikation. Du kan glemme din adgangskode, men dit ansigt og fingeraftryk har du altid med dig, uanset hvor du er, siger Helena Kappen.

Virksomheder, som kombinerer Surface-enheder med Microsoft 365, ser reelle effekter.

– Vi ser for eksempel op til 20 % færre sikkerhedshændelser for Surface-brugere," fortæller Helena Kappen.