Næste generations trådløse teknologi

Arbejd trådløst uden at bekymre dig om tilslutningsproblemer og overbelastede miljøer. Logitechs nye teknologi Logi Bolt er udviklet til maksimal produktivitet, brugervenlighed og sikkerhed.

I nutidens mobile arbejdsliv bliver trådløse enheder efterspurgt mere og mere af medarbejderne. De skal være nemt at have med rundt og desuden se pæne ud på et mindre arbejdsområde. Samtidig kæmper mange IT-ansvarlige med de problemer, der opstår. Det kan være sikkerhedsspørgsmål, ydeevne i overbelastede trådløse miljøer og kompatibilitetsproblemer. Hvordan løser Logi Bolt udfordringen? Bolt er en ny trådløs standard for øget sikkerhed, forbindelsesstyrke og pålidelighed.

– Bolt har forbedret modstandskraften mod on-path-angreb, fortæller Mathias Johansson, Nordic Senior Key Account Manager hos Logitech.

Nu kan også virksomheder med strenge sikkerhedskrav arbejde trådløst.

Logi Bolt er designet til at håndtere de stigende sikkerhedsproblemer, der opstår i forbindelse med en stadigt mere mobil arbejdsstyrke. Her er hjemmearbejde et godt eksempel. Den er konstrueret med Bluetooth sikkerhedstilstand 1, niveau 4 – i branchen kendt som "kun sikker forbindelsestilstand". Logi Bolt LESC-adgangskoden kræver en række klik for at godkende tilslutning af enheder.

– Første gang du tilslutter en enhed, skal du indtaste en adgangsnøgle. Skulle nogen forsøge at oprette forbindelse til din Bolt-enhed, får du også en advarsel, forklarer Mathias Johansson.

En anden fordel er, at du kan parre op til seks forskellige enheder samtidig via en Bolt USB-modtager. Ud over forbedret sikkerhed, trådløs pålidelighed og forbindelsesstyrke fik Logitechs ingeniører til opgave at sørge for, at teknikken fungerer i flere forskellige operativsystemer på samme tid – en opskrift, der skal mindske behovet for IT-support.