Et skridt foran med en smart sikkerhedsportefølje

ThinkShield er en innovativ sikkerhedsportefølje fra Lenovo, der beskytter din virksomhed mod de avancerede IT-kriminelle, vi har i dag – så du altid er et skridt foran.

Et eneste forkert klik er nok til, at hackerne inde i dit forretningssystem. For at beskytte dig mod forskellige typer af cybertrusler har Lenovo udviklet ThinkShield, en fleksibel sikkerhedsplatform med hardware, software og tjenester. Kort fortalt består ThinkShield af fire dele: enhedssikkerhed, identitetssikkerhed, internetsikkerhed og datasikkerhed. Hver enkelt del indeholder en masse intelligente funktioner.

– Det gode er, at du kan tilpasse løsningen efter dit forretningsbehov og budget, fortæller Pasi Välimaa, Solutions Technologist hos Lenovo.

De moderne Think-enheder med den seneste teknologi fra bl.a. Intel, AMD og Microsoft danner grundlaget for en sikker hverdag. Tilføj derefter funktioner som pauseskærm, låsbar dataoverførsel til USB, sikker docking, eliminering af tredjepartsinstallation og mærkning af BIOS-niveau. Og selvfølgelig genkender din Think-computer netop dig.

Hvert andet sekund får nogen deres identitet stjålet. Det er den mest almindelige form for dataforbrydelser.

ThinkShield gør også livet lettere for dig, som er IT-ansvarlig med ansvar for mange brugere, f.eks. i en offentlig organisation eller en større virksomhed. Du kan nemt administrere enheder, uafhængigt af operativsystem og formfaktor, og tildele de rigtige apps og det rigtige indhold til de rigtige brugere. Ved hjælp af virtualisering forhindrer ThinkShield også, at cyberangreb når frem til slutpunktet eller netværket.

– Andre eksempler på indbygget funktionalitet er muligheden for sikkert, enkelt og automatisk at gemme fortrolige informationer i skyen, afslutter Pasi.