Cybersikkerhed

Et skridt foran med den rigtige sikkerhedsløsning

Siden pandemien startede, er antallet af cyberangreb steget kraftigt. Når vi arbejder forskellige steder med forskellige enheder og netværk, bliver vi mere sårbare. Heldigvis findes der smarte tjenester og indbyggede funktioner, som beskytter mod de mest almindelige sikkerhedstrusler. Vi har samlet nogle af dem.

APC logo

Sikkerhed, som allerede er indbygget

Apple skaber produkter, hvor hardware, software og tjenester er integreret med hinanden. Det er en unik fordel, som giver mange trofaste virksomhedskunder.

Læs mere

Logitech logo
Microsoft logo

Et skridt foran med en smart sikkerhedsportefølje

ThinkShield er en innovativ sikkerhedsportefølje fra Lenovo, der beskytter din virksomhed mod de avancerede IT-kriminelle, vi har i dag – så du altid er et skridt foran.

Læs mere

Poly logo

Næste generations trådløse teknologi

Arbejd trådløst uden at bekymre dig om tilslutningsproblemer og overbelastede miljøer. Logitechs nye teknologi Logi Bolt er udviklet til maksimal produktivitet, brugervenlighed og sikkerhed.

Læs mere

Microsoft logo

Undgå at medarbejderne bruger usikre genveje

Er det for besværligt at koble sig på VPN? Når sikkerhedsløsningerne bliver for komplicerede, øges risikoen for usikre genveje. Samtidig betyder distancearbejde, at behovet for sikkerhed bliver større. Sådan arbejder Microsoft Surface og Microsoft 365 sammen for at gøre det moderne arbejdsliv lettere.

Læs mere

Lenovo logo

Hvor sikker er din printer?

I takt med, at vi får flere trådløse enheder og cloud-baseret software, bliver printeren en vej ind for hackerne. Det har Xerox løst ved at skabe printere, der kan interagere sikkert.

Læs mere