Yealink logo

Yealink er en global virksomhed, der har en vision om at blive førende leverandør af UC-terminalløsninger. Yealink har en portefølje af høj kvalitet til Microsoft Teams, som omfatter fremtidssikrede, Teams-drevne telefoner, headsets og videokonferencer med indbygget Teams-oplevelse.

Produktkategorier

Til hjemmekontoret

Alle Yealinks webcams har plug-and-play og er kompatible med næsten al videokonferencesoftware på markedet. Yealink UVC20 er et 5 megapixel konferencekamera i miniformat, som passer perfekt på din computer eller skærm. Yealink UVC30 er et højtydende USB-kamera til dig, der kræver bedre billede og lyd, og til dig, der vil se og høre dine kolleger tydeligt i alle aspekter.

Små og effektive mødelokaler

Kompakte alt-i-en-løsninger til videokonferencen med indbygget Teams-klient. Krystalklart billede, 20 megapixel-kamera og funktioner, som følger personer, der taler både gennem billede og lydoptagelse, takket være indbygget AI. Tilsluttes via USB eller netværk, og der er også mulighed for fjernadministration.

Konference- og bordtelefoner

Konference- og bordtelefoner med touchskærm, hvor mange modeller er optimeret til Microsoft Teams. Yealink MP56 passer perfekt på dit skrivebord eller i en reception. Til de større konferencelokaler er YealinkCP960 et godt valg.

Komplette løsninger

Komplette videokonferencepakker, som er specielt udviklet til Microsoft Teams. Passer til både mellemstore og store mødelokaler, og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine møder med et enkelt tryk på en knap. Mini-PC, kamera, højttaler, trådløs deling og touchskærm – alt sammen klar til at give dig den bedste mødeoplevelse.