Tranzip

I Tranzips sortiment finder du USB-nøgler med en hukommelseskapacitet på 16 og 32 GB – perfekte til at have med i computertasken eller på forretningsrejsen. Læs mere »

USB-nøgle

Overfør dine filer hurtigt og nemt med Tranzips smidige og prisbillige USB-nøgler. I sortimentet finder du kompakt- og standard USB-lagerenhed med stilrent design – perfekte til at have med i computertasken eller på rejsen. Funktioner som drag and drop direkte til enheden og et holdbart design i børstet stål gør, at du får en bedre brugeroplevelse.

Enkelt og hurtigt at flytte filer

En af de hurtigste og mest sikre måder at sikkerhedskopiere dine dokumenter eller flytte filer mellem forskellige computere er stadig via en USB-nøgle. Med Tranzips USB-nøgle er det nemt at overføre dine filer, film og fotos fra en enhed til en anden. Drag and drop-funktionen gør, at du bare skal sætte USB-nøglen i computerens USB-port og trække dine filer til skrivebordet eller en valgfri mappe. Du behøver ikke at installere eller downloade software, men kan straks begynde at dele dine dokumenter. 

Design i børstet stål

Tranzips form gør det nemt at tilslutte din USB-nøgle til computeren, tv'et i konferencelokalet eller lydsystemet i bilen. Design i børstet stål giver et stilrent og elegant indtryk og gør produkterne mere hårdføre over for daglig slitage.

Kompakt lagerenhed til maksimal mobilitet

Til dig, der ofte tager din computer op og ned i tasken eller ønsker en USB-nøgle, der næsten ikke kan ses, har Tranzip udviklet en smidig kompakt lagerenhed i et diskret design. Til trods for, at den har samme kapacitet som en standard-lagerenhed, er den betydeligt mindre, og du risikerer ikke at brække den af, hvis du har en mobil livsstil.

Tranzip

I Tranzips sortiment finder du USB-nøgler med en hukommelseskapacitet på 16 og 32 GB – perfekte til at have med i computertasken eller på forretningsrejsen. Funktioner som drag and drop direkte til enheden og et slidstærkt design i børstet stål gør, at du får en bedre brugeroplevelse. Og de er så prisbillige, at du kan unde dig selv flere.