Roborock logo
Roborock logo

Roborock blev grundlagt i 2014, og vi har specialiseret os inden for forskning, udvikling og produktion af smarte støvsugere. Vores opgave er at placere smart teknik i form af robotstøvsugere og ledningsfrie skaftstøvsugere i alle hjem, at gøre brugernes liv mere behageligt og effektivt og på den måde give dig mere tid til de ting og dem, du elsker.

Alle robotstøvsugere er udstyret med smart teknik, der effektivt og sikkert rengør dit hjem på din kommando. Planlæg rengøringen i Roborock-appen, og overvåg rengøringen, hvis du ikke er hjemme.

Smart og præcis navigation med laserteknik

Med præcis lasernavigation (LiDAR) navigerer Roborock robotstøvsugeren rundt i dit hjem ved at oprette et detaljeret, virtuelt kort over hjemmet. Med Roborock-appen kan du se kortet over dit hjem og inddele det i de enkelte rum, så du kan vælge, hvilke rum der skal rengøres. Du kan også opsætte virtuelle ”no-go-zoner”, hvor du ikke ønsker, at robotstøvsugeren skal støvsuge samt planlægge rengøringen i Roborock-appen.

Smart, elektronisk moppefunktion

Med den indbyggede smarte, elektroniske moppe kan Roborock S6 MaxV og S5 Max moppe gulvet mere effektivt og beskytte dit gulv mod fugtskader. Den indbyggede moppe har fjederfunktion og trykkes ned mod gulvet for en bedre rengøring, og med Roborock-appen kan du justere vandmængden i moppen. På den måde kan du undgå, at få fugtskader på f.eks. parketgulvet, eller øge vandmængden på snavsede, mere vandbestandige gulve. Modellerne S6 Pure & E4 har også moppefunktion – dog uden den elektroniske styring.

Nyt niveau af intelligens med AI og dobbelte kameraer

Med dobbelte kameraer, egenudviklet AI samt en kraftfuld processor kan Roborock S6 MaxV registrere, hvad den ser og på den måde bedre undgå genstande og rengøre mere effektivt. Med Roborock-appen kan du se, hvad robotstøvsugeren ser og endda styre den – perfekt til at holde styr på hjemmet, mens du er på ferie. Integritet er vigtigt for Roborock. De informationer, din robotstøvsuger optager, vil aldrig blive kopieret, gemt eller delt.

Ledningsfri skaftstøvsuger

Den perfekte følgesvend til din robotstøvsuger. De steder, hvor robotstøvsugeren ikke kan komme til, kan du let komme til med Roborock H6. Den er udstyret med en meget kraftig sugeevne, flere mundstykker, op til hele 90 minutters batteritid samt et smart informativt display, så du nemt kan rengøre hele hjemmet – alt fra tæpper, sengen, svært tilgængelige områder og endda bilen. Den fanger 99,99 % af alle forurenende stoffer og allergener som pollen og skæl fra husdyr for et mere behageligt indeklima.