Reolink logo

Reolink startede i 2009 og har siden da skabt sikkerhedsprodukter til forbrugere og virksomheder. I dag har Reolink gjort hundredtusindvis af hjem og kontorer over hele verden mere sikre og komfortable med løsninger, der spænder fra trådløse sikkerhedskameraer til sikkerhedsovervågningssystemer.

Bedst sælgende produkter

Kategorier

PoE-kameror

Kameraer med Power over Ethernet (PoE) er nemme at opsætte og kan levere både indendørs og udendørs overvågning uden brug af strømkabel eller adapter.

4G-kameror

4G-kameraer er trådløse enheder med litiumbatterier, som opretter forbindelse direkte til internettet og er optimale til overvågningssteder uden praktisk adgang til strøm eller (god) forbindelse til et trådløst netværk.

Wi-Fi-kameror

Wi-Fi-kameraer kræver mindre boring eller ledningsføring sammenlignet med traditionelle overvågningskameraer og kan opsættes på kun et minut.

Vis alle produkter

Nätverksvideoinspelare (NVR)

Netværksvideooptagere (NVR'er) giver dig mulighed for løbende at overvåge og foretage optagelser af dine lokaler og din ejendom.

Information

Sikkerhed er en del af Reolinks kultur. Beskyttelsen af dine personlige data er i højsædet, når du bruger Reolink produkter, f.eks. øjebliksoptagelser med Reolink-kameraer, deling af optagelser via Reolink-app eller -klient eller lagring af optagelserne i Reolink Cloud.