Cherry logo

Razer blev grundlagt i 2005 og har hovedkontor i Irvine (Californien, USA). Mærket er i dag verdens førende livsstilsbrand for gamere. Med en fanskare, der spænder over alle kontinenter, har Razer designet og opbygget verdens største gamerfokuserede økosystem med højtydende perifere enheder til gaming og bærbare computere til Blade-gaming.

Mest solgte produkter

Produktkategorier

Blade 13

Oplev ægte mobil gaming-ydeevne med den mest bærbare gaming-laptop, der findes. Den blæser benene væk under dig, uanset hvor du befinder dig. Razer Blade 13 kombinerer bærbarhed og stil med en ydeevne, der er perfekt til gaming og produktivitet.

Blade 14

Razer™ Blade 14 er den ultimative 14" bærbare gaming-laptop til alle, der ønsker en kompromisløs oplevelse, der simpelthen ikke kan overgås. Den er fyldt med rå computerkraft og et avanceret kølesystem, der giver endnu højere ydeevne og hastighed.

Blade 15

I konkurrenceprægede spil, hvor et splitsekund er afgørende for at ende på toppen, kan du opnå tydelige fordele med Razer Blade 15. Oplev uforlignelig ydeevne og hastighed med verdens første og hurtigste 360 Hz FHD og 240 Hz QHD 15,6"-skærme.

Blade 17

Få den ultimative gaming- og visningsoplevelse med en kæmpestor 17,3"-skærm og en ultrajævn 360 Hz opdateringshastighed. Razer Blade 17 er med sin imponerende klarhed, hastighed og skarphed på skærmen den perfekte kombination for den krævende gamer.

Accessories

Når den perfekte gaming-oplevelse skal skabes, tæller hver eneste detalje. Uanset om du er på udkig efter mere funktionalitet, stil eller en kombination af begge dele, har Razer tilbehøret til at fuldende dit loadout.

Razer Book

Spring rundt mellem mødelokaler, fælles arbejdsrum, læsesale, caféer og klasselokaler uden bekymringer. Razer Book giver dig en effektiv måde at multitaske på med høj reaktionsevne og fokus, så du kan springe mellem videoopkald, downloade og dele filer og overskue flere vinduer på én gang. Er du klar til at gå i gang?