OWL LABS

I dag er fjernsamarbejde en realitet. Lige nu genovervejer vi, hvordan vi bruger kontorerne, og hvordan vi samarbejder som teams over store afstande. Owl Labs arbejder løbende på at levere løsninger, der skaber nye muligheder på arbejdspladser af enhver type. Løsningerne fra Owl Labs hjælper teams med at fokusere på det, der betyder noget, så teammedlemmerne kan arbejde bedst muligt, uanset hvor de befinder sig.

Nye muligheder

Hver enkelt løsning forbedrer samarbejdet og gør det mere inkluderende, fordybende og smidigt – lige fra forberedelse til opstart. Sammen giver løsningerne oplevelsen af personlig deltagelse. De gør fjernmøder til rigtige møder, hvor alle kan dele og se tingene ud fra hinandens perspektiv. Med indbygget 360 graders kamera, mikrofon og højttaler kan alle se det hele, høre det hele og bidrage til samtalen.

Til arbejdspladser af enhver type

Uanset om du vil give fjernmedarbejdere en plads ved bordet eller give studerende mulighed for at deltage i undervisningen, så kræver fjernsamarbejde, at du genovervejer brugen af dine arbejdssteder. Med løsningerne fra Owl Labs skaber du nye muligheder på enhver type arbejdsplads ved at forbinde den problemfrit med den konferencesoftware, du bruger.