Otterbox

OtterBox begyndte som mange nystartede virksomheder – en drøm, der blev til virkelighed i en garage. OtterBox startede med noget så simpelt som en kasse. OtterBox blev skabt i 1998 og bygger på hårdt arbejde, en vilje til at tage en risiko og en stor interesse for forbrugerne. Deres engagement i innovation har drevet dem til det, de er i dag.

Voxicon logo

Produktkategorier

Telefoner

Er du på udkig efter en robust og pålidelig telefonbeskyttelse, så du trygt kan klare ethvert eventyr? Vil du beskytte din skærm mod ridser, skrammer og dråber? Disse splintfri skærmbeskyttere og telefonetuier med beskyttelse i flere lag holder med garanti din strålende skærm i perfekt stand.

Tablets

Dette udvalg af alsidige tablet-etuier er designet til det virkelige liv og modstår hverdagens handlinger og uheld, samtidig med at de giver mulighed for håndfri visning og behagelig indtastning. Skærmbeskytterne hjælper dig med at røre, trykke og swipe, mens du er på farten, samtidig med at din skærm holdes fri for pletter, så det strålende indhold skinner igennem.

Andet tilbehør

Uanset om du vil droppe ledningen og få strøm i løbet af dagen med en trådløs oplader, eller du vil fastgøre din telefon til dit bælte eller taske, så den altid er inden for rækkevidde, så finder du det, du har brug for, i dette store sortiment af tilbehør til telefon og tablet.

Hvorfor vælge OtterBox?


Passion for beskyttelse

DROP + er et løfte om, at alle produkter fremstilles, så de er klar til alt, hvad livet byder på. Etuierne fra OtterBox er testet til alt, hvad du kan komme i tanke om. Og meget, som du sikkert ikke engang kan forestille dig. Hver serie af OtterBox-etuier skal bestå en række strenge test, inden de kan få betegnelsen DROP +.


Miljøet

Når det drejer sig om at bevare vores naturressourcer, er vi alle i samme båd. Derfor gør OtterBox en stor indsats for at reducere miljøpåvirkningen ved hele tiden at udforske nye og mere miljøvenlige måder til at forbedre deres produkters livscyklus. Med initiativer som PRO Pack reducerer OtterBox deres miljøpåvirkning ved at reducere emballagespild.