MSI

MSI er verdensførende inden for avancerede løsninger. De er konstant engagerede i banebrydende innovation og æstetisk design, der ikke kun opfylder kundernes behov på tværs af en række brancher, men som også skaber enestående oplevelser.

MSI logo

Bedst sælgende produkter

Produktkategorier

Creator-serien – et møde mellem teknologi og æstetik

Mødet mellem teknologi og æstetik er et grundlæggende tema for MSI, som ønsker at inspirere brugere inden for en lang række områder. Produkterne har et elegant CNC uni-body-kabinet, fyldt med fremragende ydeevne og muligheder for, at du kan opleve et enestående møde mellem teknologi og æstetik.

Summit-serien – skabt til succes

Summit-serien er en kombination af postmoderne design og moderne teknologi. Eksklusive computere til erhvervsbrug med 360° flip-design og 16:10-skærm. Batterier med lang driftstid og hurtig opladningsteknologi gør dig mere produktiv, uden at du skal bekymre dig om begrænsninger i din notebook.

Prestige-serien – indbegrebet af elite

Prestige-serien er bygget til høj mobilitet og produktivitet, særdeles velegnet til videoredaktører og grafiske designere, der ikke vil gå på kompromis med bærbarheden. Den er designet til at være unik, men elegant til uafbrudt arbejde i alle situationer, når du er på farten.

Modern-serien – lev livet med passion

Modern-serien kombinerer bærbarhed, ydeevne og en markant stil, perfekt til unge generationer, studerende og andre med mange bolde i luften. Med den stærke Intel®-processor oplever du effektivitet både i underholdning og multitasking. Gør passion til succes i alle livets aspekter!

Gaming-Laptops –
Bygget til ydeevne

Historien bag MSI

MSI er en verdensførende virksomhed inden for gaming-PC'er med over 36 års erfaring. De fremstiller gaming-produkter, der leverer førsteklasses ydeevne og avanceret innovation, der har givet professionelle gamere og PC-entusiaster mulighed for at opleve ægte gaming i ordets sande betydning!

MSI forstår, at indholdsskabere og forretningsfolk stiller andre krav end gamere. MSI besluttede sig for at designe specialudstyr til indholdsskabere, længe før andre virksomheder gjorde det. Det er derfor, så mange anerkendte indholdsskabere og forretningsfolk bruger MSI-udstyr til at arbejde med deres mesterværker og projekter.