LifeProof

Fang bølgen, kast dig ud i skibakken og klatr op ad bjergsiden med teknologien ved din side. Cover og tilbehør fra LifeProof lader dig tage din enhed med på alle eventyr, så du kan blive ved med at være opkoblet - uanset sted og vejr. Her finder du blandt andet FRĒ, WĀKE og SLΛM.

Sorter efter serie

  Gå til Sorter efter mærke

FRĒ

Udforsk hver dag og find nye eventyr med FRĒ. Med LifeProofs vandafvisende FRĒ-cover kan du tage dine enheder med på alle mulige våde, mudrede og krævende eventyr, eller bare lade børnene bruge dem.

WĀKE

Seriøs beskyttelse. Raffineret stil. Bæredygtigt bygget. WĀKE er en bølge af forandring inden for konstruktion af covers, som primært benytter genvundet plast fra havet, og som gør det uden at gå på kompromis med performance. De har et moderne look hele vejen igennem og er støbt med et roligt bølgemønster.

SLΛM

Vær klar på spænding med SLΛM. Det første LifeProof-cover designet til fald, og som er stylet til at vække opmærksomhed. SLΛM-coveret klarer fald fra to meters højde (militærstandard 810G-516.6) og er designet med en tynd, elegant profil.

Bliv inspireret