konftellogo

Siden starten af 1988 har Konftel hjulpet virksomheder og organisationer i hele verden med at mødes på distance. Med konferenceløsninger og lyd- og billedkvalitet i verdensklasse samarbejder du både effektivt og miljøvenligt hjemmefra og i større mødelokaler. Konftels produkter har flere gange vundet priser for brugervenlighed, kvalitet og design. Læs mere på konftel.com. 

Mest solgte produkter

Videoløsning til mødelokaler

Det spilller ingen rolle, hvilket samarbejdsværktøj du foretrækker. Uanset om du vælger Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet eller en helt anden løsning, så sørger Konftels videoløsninger for nem tilslutning til lyd, kamera og skærm i konferencelokalet. Tag mødet med dig på en valgfri bærbar computer, som tilsluttes via USB – det er bare at tilslutte og gå i gang. Det kalder vi BYOM( som står for Bring Your Own Meeting). 

Nyhed!

En interaktiv guide, som hjælper dig med at finde den rigtige videoløsning Det kan være en stor udfordring at finde en videoløsning, som matcher netop de specifikke behov, man har. Men nu findes der en interaktiv guide, som gør det supernemt for dig at navigere i forskellige typer mødelokaler for at se, hvilken type videoløsning du skal vælge. 

Løsninger til skrivebordet

I dag er det muligt at opnå professionel kvalitet i de personlige videomøder, uanset om du befinder dig hjemme eller på kontoret. Konftels kameraer og højttalertelefoner til den personlige arbejdsplads kommer i et kompakt design og i meget høj kvalitet. Du vil også være klar til det virkelig forretningskritiske møde og kan være sikker på, at du bliver hørt i dialogen. 

Klimaneutrale videoløsninger

Konftel er certificeret i henhold til standarden Climate Neutral. Det betyder, at vi kompenserer for alle vores udledninger af drivhusgasser og træffer foranstaltninger til yderligere reduktion af udledningerne. Når du vælger et Konftel-produkt, kan du bevare din gode klimasamvittighed, samtidig med at du understøtter din virksomheds voksende behov for videosamarbejde.