Kivocase

Kivicase-sortimentet byder på stilrene og praktiske computertasker, rygsække og etuier til dig, der ofte er på farten. Sortimentet er nøje udvalgt og testet til at beskytte din computer mod fald og slag.
Læs mere »

Computertasker

Kivocases stilrene og nøje udvalgte computertasker sørger for, at din computer altid ligger trygt og sikkert. Computertaskerne er skabt til at blive brugt i en tempofyldt hverdag og har masser af smarte funktioner, som gør dagligdagen lidt nemmere. De fungerer som effektiv beskyttelse, når du er på farten, og har plads til vigtigt tilbehør såsom oplader, tablet, pas, dokumenter og ledninger. Det slanke format og den ergonomiske udformning gør taskerne ekstra velegnede til pendlere. Samtlige produkter i sortimentet er fremstillet af slidstærk Jacquard-nylon og har ekstra polstring i computerlommen.

Rygsække

Kivocases stilrene og praktiske rygsække kan rumme alt, hvad du har brug for i løbet af dagen, og er perfekte til dig, der rejser meget i tjenesten. Det slidstærke og stabile design med polstret inderside beskytter din computer mod al slags vejr og sikrer den mod fald og slag. Samtlige rygsække i sortimentet har kraftigt polstrede skulderremme og ekstra trykzoner på ryggen, så de føles behagelige at have på, selv når de er tunge. Derudover kan de rumme alt det, som du kan få brug for i løbet af din arbejdsdag: oplader, hovedtelefoner, skriveredskaber, dokumenter og vandflaske. De mange smarte lommer gør det nemt at holde styr på alle dine remedier..

Etui

Kivocases prisgunstige og slidstærke computeretuier er designet til dig, der ofte er på farten og har brug for et beskyttende etui til din computer. Etuierne er fremstillet i slidstærkt neopren med en kraftigt polstret inderside og passer perfekt, når du skal have computeren med i din normale taske eller bære den mellem mødelokaler.

Kivocase

Kivicase-sortimentet byder på stilrene og praktiske computertasker, rygsække og etuier til dig, der ofte er på farten. Sortimentet er nøje udvalgt og testet til at beskytte din computer mod fald og slag. Computertaskerne fås i forskellige størrelser og har smarte opbevaringslommer til vigtigt tilbehør såsom oplader, pas, mobiltelefon og dokumenter.