GoPro

GoPros historie startede i 2002, da grundlæggeren Nick Woodman havde tænkt sig at optage en surfing-film. Han opdagede, at udstyret, der skulle bruges til at optage de fede vinkler, var alt for dyrt for en amatør som ham. Derfor begyndte han selv at samle penge sammen for at udvikle sit eget kamera. To år senere gik drømmen i opfyldelse, da han solgte sit første kamera.

GoPro logo

Produktkategorier

Hero11 Black

Ekstrem alsidighed og maksimal ydeevne i den hidtil stærkeste GoPro – HERO11 Black. Den nye, større billedsensor indfanger mere af scenen med højere billedkvalitet, mens indbyggede funktioner som AutoBoost og Horizon Lock sikrer dine hidtil mest stabile og fantastiske optagelser

Hero11 Black Creator Edition

HERO11 Black Creator Edition er et komplet kraftcenter, der gør det nemmere end nogensinde for indholdsskabere at vlogge, optage video og livestreame. En større, ny billedsensor giver dig et ekstra stort lærred at lege med, mens HyperSmooth 5.0 giver dig utroligt stabile optagelser, uanset hvor voldsomt det er omkring dig.

MAX

MAX er tre kameraer i ét – med enestående sfærisk optagelse, forbedret standardoptagelse og et uovertruffent vlogging-værktøj. 360-funktionerne leverer fantastiske panoramabilleder og 360 graders timelapse-optagelser med enestående stabilisering og førsteklasses lyd fra 6 mikrofoner i et vandtæt design.

Tilbehør, der hjælper dig med at fange situationen

GoPro Hero-kameraer er utroligt alsidige og nyttige i en lang række situationer, og det bedste tilbehør kan være fantastisk godt til at tilpasse dit kamera til særlige opgaver eller unikke vinkler, som normalt ikke er mulige med traditionelle kameraer.

Quick

Få mest muligt ud af dine yndlingsfotos og -videoer, og glem dem aldrig igen. Quick hjælper dig med at importere billeder og videoer fra din telefon, GoPro eller et hvilket som helst andet kamera. Med ubegrænset backup-plads i skyen kan du gemme alle dine minder i 100 % kvalitet. Når videoen er uploadet, kan du tage styringen med effektive, men enkle redigeringsværktøjer til at trimme, farvelægge, beskære og yderligere redigere din video – alt sammen på ét sted.