Datalogic

Datalogic er verdensførende inden for teknologi for automatisk dataindsamling og fabriksautomation med speciale i design og produktion af stregkodelæsere, mobile computere, sensorer for detektering, måling og sikkerhed, RFID samt systemer for vision og lasermærkning. Læs mere »

Trådløs opladning 

Datalogic er den første producent, som tilbyder trådløs opladningsteknologi i håndcomputere og håndholdte stregkodescannere til virksomheder, og det giver kunderne store fordele. Uden kontakter er enhederne ikke bare nemmere at holde rene, men den mest almindelige fejlårsag er fjernet helt. Sammen med batterier, som kan skiftes under drift, er dette en stor driftsfordel for enheder, som bruges døgnet rundt eller med korte pauser mellem vagterne.

Håndholdte scannere

Produkter til dataindsamling med meget god performance og høj pålidelighed: Med eller uden kabel, med laserteknologi for stregkoder eller 2D-koder, med standard, robust eller antimikrobielt kabinet og med det patenterede grønne punkt, som bekræfter aflæsning, som i sin tur øger præcisionen med over 30 procent.

Mobile computere

Datalogic tilbyder et bredt udvalg af mobile computere; fra nye Memor K i lommeformat til håndholdte enheder med tastatur i fuld størrelse, industrielle håndcomputere, terminaler med pistolgreb, computere til montering i køretøjer og et komplet udvalg af middleware-løsninger.

Fastmonterede scannere til detail

Markedets mest komplette serie med håndfri læsere og scannervægte for at sætte gang i kasseprocessen i detailhandlen: Horisontale, vertikale og designs med flere scanningslag, patenteret ScaleSentry™-teknologi, integreret EAS-kapacitet, Digimarc®-software for stregkodescanning, vindue af safirglas.

Om Datalogic

Datalogic er verdensførende inden for teknologi for automatisk dataindsamling og fabriksautomation med speciale i design og produktion af stregkodelæsere, mobile computere, sensorer for detektering, måling og sikkerhed, RFID samt systemer for vision og lasermærkning.

Nærhed og hurtig respons på alle tænkelige kundekrav samt kontinuerlig innovation og produkter af høj kvalitet er de faktorer, som har givet Datalogic succes i mere end 45 år. De innovative løsninger bidrager til øget effektivitet og kvalitet i forskellige processer inden for detail, produktion, sundhedsvæsen samt transport og logistik.

Med produkter, som bruges i stormarkeder og mange andre salgssteder, i store lufthavne, i førende fragt- og posttjenester, i store fabrikker og på sygehuse rundt omkring i verdenen, tilbyder Datalogic kunderne et komplet udvalg, som dækker alle behov på markedet. Teknologien er resultatet af årtiers ekspertviden.