CHASING

Foretag undersøgelser under vandet med en ROV eller undervandsdrone fra markedsledende Chasing. Bruges til at kontrollere skrog på skibe og både, undersøge havbunden, inspicere havne eller tage på opdagelse i en helt ny verden i din lokale sø eller det nærmeste hav.

Voxicon logo


Bedst sælgende produkter

Produktgrupper

Dory

Undersøg din nærmeste sø med en Chasing Dory for at finde de bedste fiskesteder eller se, hvad der er på bunden. Tag din Dory med på bådferien for at se, hvor du kan lægge anker eller bade, og find din mobil, hvis du har tabt den i vandet. Optager video i Full HD, kan klare 15 meters dybde og styres med en app fra din smartphone eller tablet.

Gladius Mini S

Med Gladius Mini S kan du dykke ned til 100 meters dybde med en fart på hele 4 knob! Optag video i 4K eller Full HD, og tag stillbilleder med en opløsning på 12 megapixel. Indbygget belysning (LED) på i alt 2400 lumen. Gladius Mini S kan suppleres med en robotarm for at kunne tage fundne genstande op fra bunden eller med et eksternt GoPro-kamera. Understøtter også livestreaming på sociale medier! Op til 4 timers driftstid pr. opladning og 4 timers opladningstid.

Chasing F1

En undervandsdrone til fiskere. Den styres med en fjernbetjening, der er designet til alle former for fiskeri. Den giver oplysninger om undervandsterrænet, genstande under overfladen, steder med fiskestimer og fiskenes placering i vandet. Dronen er også perfekt til inspektion af broer.

M-serien

Professionel ROV til dig, der stiller høje krav til billedkvalitet og funktionalitet. Otte motorer med Anti-stuck-teknologi for maksimal styrke og kontrol. Optager video i 4K eller Full HD gennem et objektiv med god lysstyrke og en større billedsensor end de andre modeller. Kompatibel med robotarm, ekstra belysning (har også indbygget belysning), lasermåler, GoPro-kamera og meget andet. M2 fås med 100 eller 200 meter kabel. Begge kan gå ned på 100 meters dybde.

M2 Pro

Indeholder det samme kamera som M2, men har desuden 50 % stærkere motorer for højere hastighed og bedre håndtering i kraftigere vandstrømme. Mulighed for netdrift i ubegrænset tid. Kan bruges sammen med en professionel Control Console (ekstraudstyr) i stedet for den medfølgende fjernbetjening. M2 Pro klarer dybder op til 150 meter og kan bruges sammen med op til 400 meter kabel (købes som ekstraudstyr).

CHASING

CHASING blev grundlagt af en gruppe med passionerede dykke-entusiaster samt hardware- og softwareeksperter i 2016. I løbet af de første 5 år har gruppen udviklet 6 generationer af produkter, gennemført 4 finansieringsrunder og er blevet førende inden for undervandsteknologibranchen. Virksomheden har vundet mere end 50 priser på alle niveauer i og uden for Kina. Takket være de lave omkostninger, den høje ydeevne, brugervenligheden, den enestående bærbarhed og andre fremragende egenskaber bruges den i stor udstrækning til undervandsobservation og -fotografering, vandbrug, undervandsforsvar, redningsaktiviteter, inspektion af skibsskrog, videnskabelige undersøgelser, test af miljøbeskyttelse, vandforsyning og vandkraft. Hver eneste dag leveres der CHASING-produkter til et bredt udvalg af organisationer i mere end 80 lande.