BullGuard

BullGuard er en prisvindende virksomhed inden for cybersikkerhed med fokus på at levere sikkerhedsprodukter og -serviceydelser til forbrugere og mindre virksomheder, så de trygt kan bruge internettet.

Virksomheden er i sin oprindelighed danskudviklet og blev grundlagt tilbage i 2002 af to danske iværksættere, Morten Lund og Theis Søndergaard, og har siden opnået global anerkendelse.

Privatliv. Sikkerhed. Frihed.

  • Ingen logførings- eller sporingspolitik
  • Kompatibel med alle større styresystemer
  • Enkel og nem at bruge
  • Beskytter op til 6 enheder samtidig

Total frihed online

Det har aldrig været nemmere helt at beskytte privatlivets fred online og have total internetfrihed. BullGuard VPN giver dig den fleksibilitet, at du kan gå på internettet og bruge onlinetjenester sikkert og trygt hjemme, på arbejdet eller i udlandet.

Beskyt privatlivets fred

Uanset om du bruger en computer eller en smartphone på et offentligt wi-fi-netværk på en café eller gerne vil tjekke dine bankkonti online i lufthavnen eller et indkøbscenter, sørger BullGuard VPN for din sikkerhed.

Den ændrer din IP-adresse, så din placering skjules, og bruger kryptering i militærklasse for at kryptere og beskytte dine data, så de websites, du går ind på, de oplysninger, du indtaster, og de filer, du downloader, ikke kan ses af nogen.

Enkel og nem at bruge

Du skal blot klikke på Quick Connect for at få adgang til den nærmeste BullGuard VPN-server, som opretter forbindelse for dig ud fra et antal faktorer, herunder din nuværende placering. Eller du kan selv vælge det land, du ønsker, og oprette forbindelse til en server i det pågældende land. Slå Auto-connect VPN til for åbne wi-fi-netværk, og BullGuard VPN identificerer åbne wi-fi-forbindelser og starter automatisk VPN for at sikre, at du er beskyttet.

Enhver enhed, ethvert styresystem

Beskytter op til seks enheder samtidig med en enkelt BullGuard VPN -konto, uanset om det er en stationær computer, smartphone, bærbar computer eller tablet, og på alle større styresystemer: Windows, MacOS, Android og iOS (iPhone + iPad).

Ingen logførings- eller sporingspolitik

BullGuard VPN logger ikke, hvad du laver online, eller registrerer, hvilke websteder du besøger, således at du har fuldstændig beskyttelse af privatlivets fred og sikkerhed online.

Ekstra beskyttelse

Vi bruger VPN for sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred. Men hvad sker der, hvis VPN-forbindelsen pludselig falder ud?

BullGuard VPN har funktionalitet, der automatisk forhindrer din IP-adresse og andre følsomme data i at blive rundsendt via en usikker forbindelse, hvis forbindelsen til dit VPN bliver afbrudt, uanset årsag.

Det eneste, du skal gøre, er at slå funktionen automatisk oprettelse af forbindelse eller kill switch til på din enhed, og VPN gør resten – og beskytter dig, altid.

Giver dig fuldstændig beskyttelse af privatlivets fred online

Den giver dig den fleksibilitet, at du kan gå sikkert på internettet og bruge onlinetjenester hjemme, på arbejdet eller i udlandet. Kryptering i militærklasse giver skudsikker beskyttelse af data, så der ikke er nogen, der kan stikke næsen i din kommunikation.

Produkter

Mere om BullGuard

BullGuard tilbyder en af de mest avanceret løsninger på markedet indenfor beskyttelse mod virus, og gør det nemt for brugere at beskytte deres data, identitet og privatliv – hjemme, på kontoret og på farten.

Produktporteføljen omfatter beskyttelse af PC, Mac, tablet og smartphone og består af en omfattende produktpakke, herunder internetsikkerhed, mobilsikkerhed, identitetsbeskyttelse og brugervenligt VPN med kryptering i militærklasse.

BullGuard var de første i verden med en IoT-sårbarhedsscanner, hjemmenetværksscanner i realtid og en unik patenteret Game-booster, der giver PC-spillere den sikreste og mest optimerede spiloplevelse. I dag er BullGuard stadig førende i branchen for cybersikkerhed med hensyn til at levere innovationer.