At your side - hele vejen

Brother er en global IT-virksomhed med fokus på innovative produkter. Med udgangspunkt i missionen om altid at være ”at your side” tilbydes kunderne det bedste fra det store sortiment af printere, scannere og labelprintere m.m. - og altid nøje tilpasset det aktuelle behov.

S/h laserprintere

Helt enkelt sort/hvidt print. Økonomiske og driftssikre printere med alle de tilslutningsmuligheder du har brug for, så du kan arbejde hurtigere og smartere.

Alle s/h laserprintere

Farvelaserprintere

Giv dine idéer den opmærksomhed, de fortjener med et professionelt udtryk. Vælg en laserprinter, der giver tydelige og farverige resultater – hurtigt og effektivt.

Alle farvelaserprintere

A3-inkjetprintere

Perfekte til skarpe kvalitetsprint i klare, flotte farver. Professionelle A3-inkjetmodeller er ideelle til print i høj kvalitet og forbedret farvegengivelse op til A3.

Alle A3-inkjetprintere

Brother

Brother blev grundlagt i Japan, i 1908, som producent og eksportør af symaskiner til industrien, og har siden udviklet sig til et anerkendt globalt teknologi-brand. Produktmikset er ændret løbende henover årene, og i dag består det af laserprintere, multifunktionsmaskiner i laser og inkjet, mobile printere, scannere, markedets stærkeste labelsystem (P-touch), QL-labelprintere, OmniJoin webkonferencesystem og andre virksomhedsløsninger.

På markedsandele er Brother er enten nr. 1 eller nr. 2 på de fleste produktgrupper (DMR.no 1 halvår 2017) - en position opnået med det rigtige udvalg af produkter og "At your side"-filosofi.

Brother er ”at your side” og giver den bedste kundesupport. Det sker bl.a. ved at yde udvidet garanti på mange maskiner – faktisk helt op til 5 år med on-site SWAP garanti. Kontakt os for at høre mere. Der ydes gratis support på dansk i hele produktets levetid.

På produkter til forretningsbrug er det i dag muligt at få en fastprisaftale på forbrugsstoffer med Brother, med flere fordele;

  • Automatisk tonerbestilling og levering
  • Ingen fast minimums-volumen
  • Opkrævning hvert kvartal – bagud
  • Fast sidepris uanset sideantal - alle forbrugsstoffer samt fragt er indeholdt i sideprisen
  • Ingen uforudsete ekstraomkostninger