Belkin

I over 36 år har Belkin skabt produkter, der forenkler vores liv og giver os mulighed for at få mest muligt ud af vores teknologi. Belkins fokus på kvalitet, enkelhed og godt design har gjort dem til verdensledende inden for teknologi med et ry for højeste standard inden for kvalitet og sikkerhed.
Se alle produkter fra Belkin »

Dockingstationer og hubs

Belkin har dockingstationer og hubs til hjemmet, kontoret, og når du er på farten. Belkins USB-C Express-dockingstation tilslutter og oplader alt (inklusive 4K-skærme) med højeste hastighed. USB-C Multimedia Hub giver dig alt det tilbehør, du skal bruge i en bærbar enhed. Hubs med 4 porte er perfekte til at tilslutte enheder til din USB-C-computer med hastigheder på op til 5 Gbps.

Se alle dockingstationer og hubs fra Belkin

Trådløse opladere

Belkins sortiment af trådløse opladere omfatter plader og stativer. Begge varianter giver dig en bekvem og sikker, hurtig opladning af dine Qi-aktiverede enheder uden ledningsvirvar. Opladerne fås i flere strømalternativer fra 5W til 15W. De fungerer med mobilcover, og telefonen kan anvendes, mens den oplader. Desuden er opladerne flotte.

Se alle Belkins trådløse opladere

Vægoplader

Oplader i topklasse. Vi lever i en digital tidsalder med en verden af teknologi, hvor vi er afhængige af, at vores enheder har nok batteri til at holde hele dagen. Vi vil gerne have, at det er hurtigt og praktisk at lade vores enheder op, og at vi kan gøre det, når vi er på farten. Belkin har et bredt sortiment af opladere til enhver lejlighed. Opladerne er udstyret med USB PD til hurtigopladning i verdensklasse og er designet til at have i bilen, så du aldrig behøver at blive stresset over, at din enheds batteriniveau er lavt.

Skærmbeskyttelse

Belkin har et udvalg af skærmbeskyttelse til Android-telefoner, iPhones, iPads, MacBooks og Apple Watches. Specialfunktioner som afrundet design til kant-til-kant beskyttelse og privacy-funktioner, der forhindrer, at andre kan læse med på din skærm, adskiller Belkins design fra andre mærker. iPad-beskyttelsen fungerer sammen med Apple Pencil 2, og Apple Watch-beskyttelsen er ikke alene ridsefast, men også vandtæt.

Se alle Belkin skærmbeskyttelser

Kabler og adaptere

Belkins sortiment omfatter USB-C- og Lightning-kabler til telefoner, tablets og bærbare computere samt AV-kabler, der giver endnu bedre multimedieoplevelser. Netværkskabler giver pålidelig tilslutning, hvis der ikke er adgang til WiFi, mens opladningskabler oplader dine enheder hurtigere end nogensinde. Vil du beholde dine nuværende ledninger? Belkin-adaptere hjælper dig med at mikse og matche alle dine kabler og enheder.

Se alle kabler og adaptere fra Belkin