AOC

AOC er specialiseret i skærmteknologi og har en bred portefølje af skærme, der passer til alle typer brugere og kontorer. Krystalklare billeder og en nøjagtig farvegengivelse kombineret med et ergonomisk og stilrent design giver dig alt, hvad du behøver til at øge produktiviteten i høj kvalitet.

Kvalitetsskærme med krystalklare billeder

Skærme fra AOC er designet til professionelle brugere, der stiller store krav til kvaliteten. Samtlige skærme tilbyder god komfort pakket ind i et stilrent design uden ramme, der både passer godt ind på alle arbejdspladser, både på kontoret og i hjemmet.

Nye muligheder med en bærbar skærm

Med de bærbare skærme fra AOC kan du udvide din arbejdsplads på et øjeblik, uanset hvor du er. Den tynde og lette IPS-skærm er nem at tilslutte til din laptop eller smartphone med USB-C, og touchfunktionen i model 16T2 åbner op for nye anvendelsesområder til hjemmekontoret, møder, eller når du er på farten.

Skærme klar til spil

AOC er globalt den største på markedet inden for spilskærme både til professionelle og til nybegyndere. Hvis du vil kunne skifte fra arbejde til spil efter en arbejdsdag, har du brug for en skærm, der lever op til kravene med hensyn til opdateringsfrekvens, responstid og opløsning.