Alledra

Alledra tilbyder energismart og prisvenlig LED-belysning med varierende effekt og sokkel. Samtlige produkter i Alledras sortiment har energiklasse A+ og en lang levetid på op til 30.000 timer. Læs mere »

LED-belysning

Alledra har et nøje udvalgt sortiment med energismart og prisvenlig LED-belysning til forskellige anvendelsesområder og med varierende effekt og sokkel. Samtlige produkter i Alledras sortiment har energiklasse A+ og en brændetid på minimum 30.0000 timer. De bruger meget lidt strøm, giver fuld lysstyrke med det samme, når de tændes, og indeholder ikke kviksølv.

Derfor bør du vælge LED.

LED-pærer bliver ikke varme på samme måde som de traditionelle elpærer og halogenpærer, hvilket gør LED-belysning til et mere brandsikkert valg. De bruger meget lidt strøm og giver en energibesparelse på op til 80% sammenlignet med traditionelle elpærer. En LED-pære afgiver heller ikke UV- eller IR-stråling og er ikke følsom over for rystelser.

Alledra

Alledra tilbyder energismart og prisvenlig LED-belysning med varierende effekt og sokkel. Samtlige produkter i Alledras sortiment har energiklasse A+ og en lang levetid på op til 30.000 timer. De er desuden altid på lager.