Airtame

Få kontrol over dine delte skærme med Airtame. Få trådløs skærmdeling og digital skiltning med alt-i-én-cloudstyring. Løsningerne fra Airtame er udviklet til professionelle miljøer og uddannelsesmiljøer. Airtame sparer tid, forbedrer samarbejdet og gør dine skærme mere intelligente. Airtame gør det nemt for folk at dele data og idéer uden kabler, så I kan arbejde uden begrænsninger.

Airtame logo

Bestsellere

Airtame til virksomheder

Bedre møder med mere aktive teams

Vil du modernisere dit arbejdsmiljø? Udstyr dine skærme med Airtame 2, og nyd ubegrænsede, trådløse præsentationer og inspirerende, digitale skilteløsninger. Nyd stressfri møder – opret forbindelse fra en hvilken som helst enhed ved hjælp af Airtame-appen, Google Cast, AirPlay eller Miracast. Skiltning, der kan tilpasses, giver dig mulighed for at motivere dine teams med informationstavler eller få alle til at mødes til tiden med apps, der synkroniseres med arbejdskalendere. Det hele administreres på vores Airtame Cloud-platform med effektiv vedligeholdelse, der sparer tid og kræfter.

Airtame til uddannelse

Styrk lærerne, inspirer eleverne

Gør lærerne mobile, og motiver eleverne ved at udstyre dine tv'er, projektorer og interaktive whiteboards med Airtame 2. Trådløse præsentationer skaber et elevcentreret læringsmiljø. Åbning med pinkode sikrer forbindelse til den rigtige skærm og forhindrer uønskede forbindelser. Planlæg digital skiltning efter tidspunktet på dagen eller ugedagen. Centraliseret administration via Airtame Cloud-platformen giver IT-afdelinger mulighed for fjernadgang i realtid.

Airtame

Airtame har en mission om at hjælpe mennesker med at bruge skærme på en helt ny måde og levere intelligente, professionelle og lærerige miljøer.

Airtame gør delte skærme mere intelligente ved at udvide deres anvendelighed og øge deres værdi, samtidig med at alle inspireres til at bruge dem bedre sammen.

Airtame blev grundlagt i 2013 og har hovedsæde i København med kontorer i New York, Budapest og Los Angeles.

Airtame er stolte af deres innovative virksomhedskultur og samarbejdsånd.