It-løsninger øger Produktiviteten

Mobilitet betyder ikke, at hele it-miljøet skal skiftes ud. Der kan gøres meget med det eksisterende. Men hvis målet skal nås, og produktiviteten skal øges, kræves et godt forarbejde.

Dustin har omkring 1.000 medarbejdere i Norden og satser på løsninger fra Microsoft til at skabe mobile arbejdsmetoder og derigennem øge produktiviteten. I dag bruger vi Exchange til e-mails, SharePoint til lagring og deling af dokumenter samt Lync til chat, telefonsamtaler og videokonferencer.

– Det har fungeret godt for os, fortæller Christian Riiser, der er Infrastructure and Operations Manager i Dustins it-afdeling.

Med det mener han ikke, at alle skal gå over til Microsoft – det er både dyrt og unødvendigt at skifte hele it-miljøet ud bare for at holde sig til et bestemt mærke. Han mener derimod, at virksomheder, der gerne vil være mere mobile og produktive, bør udarbejde løsninger, der passer til deres eksisterende miljø. bila och produktiva bör ta fram lösningar som passar det som redan finns på plats.

Fra start til slut

Her er forarbejdet utroligt vigtigt, og for at gøre det nemmere tilbyder Dustin en såkaldt cloudanalyse, som omfatter en komplet gennemgang af virksomhedens it-miljø. Analysen omfatter blandt andet eksisterende hardware og software, hvordan it anvendes nu, og hvad medarbejderne ønsker at forbedre. Derefter udarbejder Dustin anbefalinger af hvilke løsninger, der passer bedst, og hjælper med at implementere disse.

– Vi har over 120 produktspecialister og it-eksperter, som kan få alt til at falde i hak. Bagefter kan de også beskytte driften efter behov. Vi kan kort og godt varetage alt fra start til slut, siger Christian Riiser.

Hvad er den typiske faldgrube, når virksomheder forsøger at blive mere mobile?

– At de ikke adskiller de teknologier, der skal bruges til henholdsvis at forbruge informationer og til at producere dem. En tablet eller smartphone er god til at læse tekster på, men ikke så god, når man skal skrive, siger Christian Riiser.

Tekst: Hanna Larsson
Foto: Mattias Hamrén

Eksperten Chistian Riiser opfordrer virksomheder til at få hjælp fra Dustins cloud-analyse for at sikre, at de er klar til at gå i skyen.

Læs mere om Dustins cloud-løsninger eller ring 7013 7040.