5 hotte gadgets

Vi holder dig opdateret om de seneste nyheder og guider dig gennem at udvalg af seje gadgets, teknologi og smarte løsninger.

1. Tabletten som kan erstatte din computer

Surface Pro 3 har samme kraft som en bærbar pc, men er lettere og mere fleksibel. Den nye tablet med et tyndt og let kabinet vejer kun 798 gram, men har samme ydeevne som en bærbar pc i den dyre ende. Typecover-tastaturet og den integrerede støttefod med flere positioner betyder, at du kan arbejde bekvemt, uanset om du sidder i et fly, ved dit skrivebord eller foran fjernsynet.

Læs mere og bestil produktet her

2. Pålidelighed i virksomhedsklasse

Fokusér på standardprogrammer med den nyeste processorserie Intel Xeon E5-2400. Den er designet til at danne fundamentet for fleksible og effektive datacentre, som hurtigt kan skaleres op til at dække større behov. Dell Power Edge R420 har en udformning med høj densitet, der kombinerer konfigurationer med en eller to sokler med op til 12 DIMM-moduler, som understøtter både konsoliderede og virtualiserede miljøer.

Læs mere

3. Kompakt design og høj ydeevne

Med Intels nye koncept Next Unit of Computing får du en mini-pc med maksimal ydeevne. Enheden har indbyggede HD-grafi kkort og understøtter WiFi-kort med både trådløs opkobling og Bluetooth 4.0. Den lille computer er nem at op bag en fl adskærm ved hjælp af det medfølgende monteringskit. Du kan bruge den i receptionen, på kontoret, i båden, bilen og hjemmebiografen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Pc i mini udgave

4. Tag din verden med overalt

Nokia Lumia 930 er den første mobil med operativsystemet Windows Phone 8.1. Den indeholder en række nye værktøjer som WiFi Sense, Storage Sense, Data Sense og Battery Saver samt virksomhedsfunktionerne OneDrive, Skype og Internet Explorer 11 – for blot at nævne nogle fåeksempler. Mobilen holder dig opdateret med, hvad der sker i din verden, ved hjælp af levende paneler og tilpasningsbare baggrundsbilleder på startskærmen, hvilket gør den mere personlig.

Få mere at vide

5. Tynd og let med vægtige ressourcer

Den nye tablet Galaxy Tab S fra Samsung er både tynd og let, men har ”tunge” ressourcer, både når det gælder skærm og kapacitet. Med fi ngeraftrykslæseren kommer du hurtigt i gang, og bagsiden er af grebsvenligt materiale, der gør den nem at håndtere. Som ekstraudstyr fås et lige så tyndt og let tastatur i samme design. Den kan stilles i tre positioner, alt efter om du skal læse, skrive eller fremlægge præsentationer.

Bestil den nye Galaxy Tab S

Surface Pro 3 leveres med den nye Surface-pen, der giver en naturlig skrive- og tegneoplevelse.