Fokus

Vælg den rette enhed.

Eksperttips til dig, som vil arbejde effektivt og mobilt.

Kontakt os

Vælg enhed ud fra behov

Med flere hundrede bærbare computere i sortimentet kan det være svært at vide, hvor man skal begynde. Mathias Isaksson, produktchef hos Dustin, anbefaler, at man undersøger, hvordan man bruger sin enhed.

Den almindelige mobile bruger

Tager du din pc med hjem to gange om ugen og tager på forretningsrejse et par gange om måneden? Så hører du formentlig til kategorien almindelig mobil bruger.

Dine krav handler primært om at have en let og robust bærbar computer med god batteritid samt 4G, hvis du arbejder mobilt, hvor der ikke er WiFi. I denne kategori finder du et bredt udvalg af produkter. Man ser ofte på relativt smarte computere med en skærmstørrelse på mellem 12,5’’-14’’.

Et tip er ikke at udelukke 14’’-skærmen, selvom du er på jagt efter en mindre computer. Udviklingen går mod større og større skærme i mindre format, eftersom skærmen går helt ud til kanten.

  Husk også at se på batteritiden, eftersom det er en vigtig faktor for at kunne være produktiv dagen lang.

Powerbrugeren

Arbejder du med filmredigering, CAD, grafisk design eller tunge Excel-dokumenter, og vil du stadig have mulighed for at arbejde uden for kontoret? Så bør du overveje en bærbar workstation. Forskellen på en workstation og en almindelig bærbar computer er primært performance og pålidelighed. En workstation er bygget ud fra den applikation, den skal bruges til. Hver en komponent og driver er optimeret for at levere stabil og høj performance.

Dagens mobile workstations er desuden meget smartere end de tidligere versioner.

Den supermobile bruger

Er du ofte på farten, eller har du ikke nogen fast kontorplads? Så har du formentlig brug for en ultralet bærbar enhed, som er tilpasset brug hver dag. Et tip er at vælge en enhed med 4G, så du kan arbejde og surfe, hvor der ikke er WiFi, samt sørge for, at du har en god sikkerhedsløsning.

Det kan f.eks. være et indbygget skærmfilter, sikker login samt en form for cloud-løsning, så informationen ikke lagres lokalt på computerens harddisk, hvis den skulle blive stjålet. Batteritiden er også en vigtig faktor. Touch er en anden funktion, som vinder frem, ikke mindst takket være Windows 10.

Hvis du kan lide touch, kan du med fordel overveje 2-i-1-enheder med touch, så du ikke både skal medbringe tablet og computer. Med denne type af computer kan du desuden vende og dreje skærmen, og i nogle tilfælde fjerne den helt og bruge den separat som tablet.