Fokus

Store budskaber med små midler.

Med Canons storformatprinter kan din virksomhed printe sine egne tilbud og informationsmaterialer.

Kontakt en rådgiver

Store budskaber med små midler

Med Canons storformatprinter kan alt fra det lokale pizzeria til HR-afdelingen printe sine egne tilbud og informationsmaterialer.
– Den store fordel er, at det i dag er så nemt selv at lave professionelle materialer, siger Matteus Celinski, salgschef inden for storformat hos Canon i Sverige.

Lokale butikker, som vil informere om dagens tilbud, HR-afdelingen, som vil fremhæve månedens medarbejder, eller fodboldklubben, som vil lave reklame for en kommende kamp. Efterspørgslen på at kunne printe i storformat stiger. Matteus Celinski tror, at det afhænger af, at mange mindre virksomheder har fået øjnene op for, hvor nemt det er at lave sit eget informationsmateriale.

– Mange vil have muligheden for hurtigt og nemt at kunne trykke sine budskaber. Det er tidseffektivt, tilgængeligt og desuden omkostningseffektivt pr. print, siger han.

Der er ikke brug for forkundskaber i InDesign eller Photoshop for at kunne sætte sit eget præg. I softwaren, som medfølger alle Canons storformatprintere, er der færdige skabeloner til en række forskellige typer af salgs- og informationsmateriale, posters og plakater. Alt, du skal bruge, er en computer.

– Man behøver ikke engang at have en idé om, hvordan det skal se ud, eftersom vi allerede har færdige forslag, fortæller Matteus Celinski.

Til professionelle fotografer og CAD-brugere

To andre yrkesgrupper som har nytte av en storformatskriver, er arkitekter og fotografer. For profesjonelle fotografer har muligheten til å skrive ut fotografier billig og i høy kvalitet i stort format, blitt en ny inntektskilde.

– Til vores fotoprintere fås også et antal forskellige plugins til at lave kunst i storformat, siger Matteus Celinski. CAD-udgaverne af storformatprintere henvender sig primært til arkitekter og andre erhvervsgrupper, som laver avancerede plantegninger med 3D-rendering.

– Tegningerne ændres ofte i løbet af byggeriet, og det er vigtigt at kunne sikre, at man arbejder med den rette tegning. Tiden er kritisk, og som arkitekt skal man hurtigt kunne få kundens godkendelse. Så er det vigtigt at straks kunne printe tegningerne. Matteus Celinski lægger også vægt på, at Canons storformatprintere har indbygget understøttelse af sikre print.

– Fortrolig information, som projekteringer, vil man gerne holde i huset, eftersom de kan udgøre en sikkerhedsrisiko i de forkerte hænder.

Print personlig indretning

En anden stærk trend inden for storformatprintere til professionel brug er indretning, interiør og dekor. Ifølge Matteus Celinski går den hånd i hånd med mass customization-trenden, som betyder, at man tager et standardprodukt og gør det unikt med designede detaljer.

– I fremtiden vil vi se flere og flere personlige tapeter, skriveborde og køkkenlåger, siger han.

Matteus Celinski
Canon, Sverige

Se hele udbuddet fra Canon her »