Fokus

Sæt fokus på kvalitet.

Selv små virksomheder bør prioritere sikkerhed og pålidelighed.

Kontakt en rådgiver

Sæt fokus på kvalitet

Uanset størrelsen på din virksomhed er sikkerheden og udstyrets pålidelighed kritisk for virksomheden. Det gælder ikke mindst for printerne. Værdien, der tilføres med print i farver, er også noget, man bør se nærmere på.

Hos Lexmark gør man ikke forskel på mindre og større virksomheder. Lexmarks nordiske marketingchef Susanne Karlsson forklarer, at de forskellige markeder behandles på en lignende måde.

- Uanset om vi ser en virksomhed som lille eller stor, så er virksomheden jo kritisk for ejeren. Derfor er sikkerhed ikke en form for tilkøb til vores produkter. Alle virksomheder har brug for robust sikkerhed, og vi har integreret samme sikkerhedsfunktioner i samtlige af vores printere, uanset om de egner sig til store eller små virksomheder, siger hun og fortsætter:

- Vores virksomhed blev grundlagt af ingeniører, så for os er det en selvfølge at tænke på sikkerheden. Det er ingen tilfældighed, at flere amerikanske virksomheder med ekstremt høje krav til sikkerhed har stolet på os i lang tid, siger Susanne Karlsson.

Sikkerhed og pålidelighed

Sikkerhedsløsningerne handler f.eks. om, at harddisken krypteres, at data kan slettes på en pålidelig måde, firmware er digitalt identificeret for at gøre hacking sværere og at man har kontrol over de enheder, der har adgang til printeren. Lexmark har også gennemtestede løsninger, der sørger for, at udskrifterne ikke ender i de forkerte hænder. Med såkaldt print release laves en identitetskontrol på den, der henter udskriften i printeren, inden dokumentet printes.

Udstyrets pålidelighed er også vigtig for mindre virksomheder. For forretningsmæssige behov mener Susanne Karlsson, at det kun er laserprintere, som kan give den kvalitet og pålidelighed, virksomhederne har brug for.

- Jeg råder alle til at fokusere på kvalitet. For en af vores produktserier, som sælges via forhandlere til SMB-markedet, giver vi hele fire års garanti. Det er den længste garanti på markedet og giver dig en bekymringsfri hverdag.

Papir skaber værdi

Selvom den stigende digitalisering betyder, at vi printer mindre end før, så betyder udviklingen også, at det, der faktisk kommer på papir, anerkendes på en ny måde.

- Jo mere du digitaliserer, jo mere anonym bliver du over for dine kunder. I dag skaber papir værdi i den relation, fortæller Susanne Karlsson.

Til sidst tror hun, at selv mindre virksomheder har en del at lære, når det gælder værdien af farveprint. Studier viser f.eks., at fakturaer i farve betales hurtigere end fakturaer i sort-hvid.

- Farver tiltrækker opmærksomhed og signalerer forskellige ting, som at grønt står for miljø og natur. Produkter i butikker, som har prismærker med farver, sælger bedre. Der er en interessant relation mellem farve og indtægt, som er værd at tage med i beregningerne, når man vælger, hvordan man skal printe, siger hun.

Susanne Karlsson
Marketingchef, Lexmark

Se hele udbuddet fra Lexmark her »