Fokus

Smartere print.

Oplev Gilford, et prisvenligt alternativ for blækpatroner og tonerkassetter.

Kontakt en rådgiver

Toner og blæk til de omkostningsbevidste

Blandt Dustins egne varemærker finder du Gilford, et fuldt kompatibelt alternativ for dig, der er på jagt efter prisvenlige blækpatroner og tonerkassetter.

Gilfords blækpatroner og tonerkassetter fungerer med de fleste printere på markedet. En bekymring, som mange kunder har ifølge Vanessa Palm, er, at tredjepartstoner og -blæk kan påvirke printerens kvalitet.

– Vores tilbehør er fuldt kompatibelt, testet og kontrolleret af os med helt almindelige garantier, fortæller hun. Som producent har Dustin endnu større mulighed for at kontrollere og påvirke produktionen.

– Vi udfører vores egne fabriksbesøg, og vores blækpatroner og tonerkassetter er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001- og ISO 14001-direktiverne, siger Vanessa Palm, Commercial Manager hos Dustin.

Find det rette tilbehør til din printer

Uanset om du vil købe originaltoner eller ej, er der en nem måde at sammenligne forskellige alternativer på Dustins hjemmeside. Med Tilbehørsguiden får du hurtigt en liste med tilbehør som toner, tromler og blæk, som passer til din printer.

– Du skriver bare printermodellen, og så får du en liste med produkter, som passer til. Så kan du nemt vælge blandt forskellige alternativer, afhængigt af dine præferencer, siger Vanessa Palm.

Vanessa Palm
Commercial Manager, Dustin

Se hele udbuddet fra Gilford her »