Fokus

God for forretningen og planeten.

Sådan kan du reducere energiforbruget og samtidigt effektivisere virksomheden.

Kontakt en rådgiver

God for forretningen og planeten

Moderniser og automatiser din IT. Dells bæredygtighedschef giver sine bedste tips til virksomheder, som vil reducere energiforbruget og samtidigt effektivisere virksomheden.

I dag er der mange virksomheder, som vil reducere sit energiforbrug ved at vælge den rette infrastrukturløsning. Og det er noget, Dell har taget med, når de skitserer på nye produkter og løsninger. De satser på at reducere sit energiforbrug med 80%, når det gælder produktporteføljen fra 2012 til 2020. Louise Koch, bæredygtighedschef hos Dell, mener, at de allerede er godt på vej.

  – Vi har allerede opnået over 54% i reduceret energiforbrug. Det betyder selvfølgelig også, at vores kunder får meget mere arbejde udført med et reduceret energiforbrug. Det er godt for både forretningen og planeten, siger hun.

Virtuelle datacentre

En vigtig dimension, når det gælder bæredygtig infrastruktur, er den digitale transformation og virtuelle datacentre. Ved at synkronisere IT-behov og opbygge en cloud-baseret IT-leverance, er der mulighed for at udnytte hybride cloud-løsninger for høje belastninger sammen med smarte overvågningsløsninger for at konsolidere arbejdsbelastningen.

  – På den måde reduceres påvirkningen kraftigt, når det kommer til datacentre samtidigt med, at man får en bedre levering, siger Louise Koch.

Hun mener, at når Dell får adgang til potentielle kunders eksisterende løsning, er den sjældent optimeret til virksomhedens faktiske kundebehov. De får dermed hverken en optimal kapacitet eller smart energiforbrug.

– Ved at modernisere IT-miljøet med hybride skyer samt All-Flash-løsninger, har vi eksempler på kunder, som har reduceret deres klimaaftryk med mere end 65%. Det gør de, eftersom de reducerer deres totale energiforbrug og administration ved vedligeholdelse.

PowerEdge-servere reducerer klimaaftryk

Med lanceringen af den seneste PowerEdge-generation har Dell designet en server, som blandt andet kan give op til 50% flere VDI-brugere pr. server sammenlignet med tidligere platforme. Det resulterer i en væsentlig reducering af klimaaftrykket. Sammen med nye OpenManage Power Center console kan den, der administrerer serveren få kontrol over både energiforbruget for datacentret og brugen af hardwareressourcer.

– Ved at implementere og planlægge med et strømforbrugsbudget og loft kan IT-administratorer reducere forbruget, beholde performance og møde de satte SLA’er samtidigt med, at risici og omkostninger reduceres, siger Louise Koch.

4 tips til en bæredygtig infrastruktur.

Moderniser din infrastruktur. Moderne teknologi giver ofte højere kapacitet og reduceret klimaaftryk, hvilket sparer både penge og energiforbrug.

Automatiser processer. Brug tilgængelige værktøjer for at optimere kapacitet og energiforbrug i dine datacentre. .

Forvandl din IT-leverance, så du kan drage fordel af hybride cloud-miljøer, som understøtter dit faktiske behov baseret på dataindsigt.

Køb IT-produkter med et mål om at reducere energiforbruget.

Louise Koch
Hållbarhetschef, Dell

Se hele udbuddet fra Dell her »