Fokus

Øg din effektivitet.

Med RollerMouse kan du arbejde hurtigere uden stress og belastning.

Kontakt en rådgiver

Musen der kan gøre dig mere effektiv – ifølge Harvard

Du bruger sikkert mange timer af din arbejdsdag foran computeren, og det gør det vigtigt, at du har en god arbejdsstilling. En centreret mus er et tilbehør, der gør arbejdet ved computeren mindre krævende og mere effektivt.

Med en ergonomisk korrekt arbejdsstilling vil du straks mærke, at arbejdet går lettere og hurtigere. Selv en meget lille skråbelastning eller unaturlig vinkel kan stjæle energi fra dine opgaver.

Ud fra disse forudsætninger har Contour Design udviklet den innovative mus RollerMouse. Den er blevet udviklet og forfinet over en årrække, og den giver dig en betydeligt bedre arbejdsstilling og arbejdsmetode end traditionelle løsninger.

– Vi har blandt andet ladet Harvard University foretage en undersøgelse, hvor det viste sig, at 65 procent af de personer, der begyndte at bruge en RollerMouse, oplevede, at de blev mere effektive, fortæller Ole Vest, Partner Responsible, hos Contour Design.

Skift mellem højre og venstre

En centreret mus som RollerMouse gør blandt andet, at du ikke behøver at arbejde med den ene arm i den unaturlige og krævende stilling, man har, når man skal manøvrere en almindelig computermus. Den centrerede mus gør også, at det falder naturligt at skifte mellem at arbejde med højre og venstre hånd, og det giver større variation for kroppen.

– Vi har udviklet en løsning med en bred og fritlagt rullestang, så du selv kan vælge, hvilken hånd du bruger. Det er en meget effektiv måde til at mindske og forebygge det ubehag, som mange oplever efter længere tids computerarbejde, siger han.

Den traditionelle computermus kræver bevægelser, som ikke passer til dine muskler og din skeletopbygning, og det kan let give spændinger i nakke og skuldre. Når man kan holde begge hænder tæt på kroppen – og desuden arbejde med begge hænder på samme tid – giver det en betydelig aflastning.

Tag den trådløse med

RollerMouse fås i flere modeller, hvor du blandt andet kan vælge mellem trådløse eller ledningsbaserede varianter, afhængigt af hvad du foretrækker.

– Med de trådløse mus slipper du for de sammenfiltrede ledninger, der let kan komme på skrivebordet. Desuden er de ekstra gode, hvis du arbejder i et aktivitetsbaseret kontor, hvor du ikke har din egen faste arbejdsplads.

Med trådløst udstyr kan du nemt tage den med til det sted, hvor du skal arbejde, så du hele tiden kan sikre et ergonomisk arbejdsmiljø. – De passer også godt til arbejdspladsen i hjemmet, hvor mange af os bruger nogle timer hver uge. Når den ikke bruges, er det nemt at lægge den væk, siger Ole Vest.

Fremragende følsomhed

RollerMouse Red er den nyeste model, som fås i en række varianter, så de passer til det individuelle behov. En af nyhederne er, at den har en fremragende følsomhed, så du kan flytte markøren ekstremt hurtigt og præcist. Følsomheden kan nemt ændres i forskellige trin, fordi behovet kan variere fra opgave til opgave.

– Vi har selv udviklet hele designet til produktet, og det er kendetegnet ved høj kvalitet i alle dele – som altid når vi lancerer et nyt produkt. Jeg ved, at mange brugere synes om detaljer som f.eks. det stilfulde finish i børstet aluminium.

Specialfremstillet tastatur

Contour Design har også udviklet et specialfremstillet tastatur, Balance keyboard, som er tilpasset til at udnytte fordelene ved RollerMouse.

– Den blandt andet en meget smal underkant, så du hele tiden kan arbejde i din "komfortzone". Den kan desuden vinkles i forskellige positioner – også "negativt" – så håndleddet får den mest naturlige og skånsomme stilling. Man kan også sagtens bruge RollerMouse sammen med et andet tastatur, så længe det kan ligge tilstrækkeligt tæt på, siger Ole Vest.