Fokus

En intelligent totalløsning.

Kraftfulde værktøjer til produktivitet, samarbejde og sikkerhed.

Kontakt en rådgiver

Nye Microsoft 365 – en intelligent totalløsning

De rette digitale hjælpemidler er en forudsætning for, at vi skal kunne arbejde effektivt på det moderne kontor. Microsoft 365 samler kraftfulde værktøjer for produktivitet, samarbejde og sikkerhed til både små og store virksomheder.

Microsoft 365 kombinerer fire produkter: Office 365 i skyen, Office-pakken, Windows 10 og sikkerhedssuiten. Til sammen danner de en softwarepakke, som sørger for forskellige organisationers behov, fra den familiedrevne frisørsalon til en stor skovkoncern eller offentlig virksomhed.

– Du får ikke en moderne arbejdsplads uden den rette teknologi. I dag arbejder vi i dobbelt så mange teams som for fem år siden. Vi har brug for teknologi, som giver os mulighed for kreativitet og effektivt samarbejde, siger Henrik Byström Business Manager for Office 365 hos Microsoft.

Bundling efter behov

Nye Microsoft 365 fås i forskellige versioner: Business for små og mellemstore virksomheder (op til 300 brugere), og Enterprise for større virksomheder (mere end 300 brugere).

– I Business-pakken er hovedfokus at give enkle, kraftfulde værktøjer til brugere og ledelse med funktioner, som er særligt tilpassede til mindre organisationer, som f.eks. Bookings for nemmere tidsbooking. Enterprise henvender sig til større organisationer med tilpassede funktioner til disse, f.eks. Yammer, som er et socialt netværk for bedre informations- og kundskabsdeling i organisationen. Vi arbejder desuden med at digitalisere og forenkle hverdagen for de såkaldte first line-brugere, personer, som er tæt på slutkunden eller arbejder tæt på virksomheden, f.eks. i ældreplejen, på fabriksgulvet eller i en butik, fortæller Henrik Byström.

Engagement og samarbejde

Microsoft 365 indeholder en række værktøjer til produktivitet og kommunikation. Ud over e-mail er der OneDrive, Skype, SharePoint og Yammer. Det nye er, at de alle samles i værktøjet Teams.

– Teams er et værktøj for arbejde i teams eller mindre arbejdsgrupper og giver dig samarbejde på en smart måde. Man kan dele dokumenter og chatte med hinanden, gennemføre og dokumentere møder og meget mere. Det er et værktøj, hvor al kommunikation og samarbejde i arbejdsgruppen samles ét sted, siger Henrik Byström.

Bedre sikkerhed

Sikkerheden forbedres også med Microsofts totalløsninger. I Business-versionen forenkles sikkerhedsfunktionerne for automatisk at garantere, at information, som deles, beholder sine sikkerhedsindstillinger, uanset hvor informationen havner. I Enterprise-versionen kan sikkerheden detaljestyres mere nøjagtigt. Man kan f.eks. vælge, at kun udspecificerede programmer kan køres på klienterne, og den understøtter login-løsninger som single sign-on og flerfaktorautentificering.

Moderne arbejdsmåde med de rette enheder

En moderne arbejdsmåde kræver også, at man arbejder med moderne enheder, som understøtter brugerens behov på den bedste måde. Uanset om man arbejder kreativt, ofte er på farten eller sidder i et mødelokale.

– En del har brug for lette, men kraftfulde 2-i-1-computere, eftersom de ofte er ude at rejse, mens andre ofte sidder ved det samme skrivebord. Andre arbejder kreativt eller tager notater med en pen. De fleste har daglige møder i både fysiske mødelokaler og online. Organisationen skal kunne understøtte alle disse arbejdsmåder, og derfor har vi på Microsoft designet Surface, Surface Studio og Surface Hub, fortæller Henrik Byström.

Henrik Byström
Business Manager for Office 365

Se hele udbuddet fra Microsoft her »