Fokus

Tablet og bærbar i én.

En smartere løsning til alle, der bærer rundt på mange forskellige enheder.

Kontakt os

En ny ultratynd bærbar fra Lenovo fungerer også som tablet og har en USB C-kontakt, som giver nemmere opladning og overførsel af data.

Mobilitet fortsætter med at vinde frem i arbejdslivet. Pasi Välimaa, Client technologist hos Lenovo, vil fremhæve en smartere løsning til alle, der bærer rundt på mange forskellige enheder.

– Vi har opgraderet vores ultratynde bærbare, ThinkPad X1 yoga, så den bliver endnu mere brugbar i forskellige situationer. Du slipper for at bære rundt på forskellige enheder, eftersom den både kan bruges som bærbar og tablet. Det er en 2-i-1-løsning, siger han.

Sådan bliver computeren en tablet

Den bærbare computer kan sættes i forskellige indstillinger.

– Det er en ny måde at tænke på - skærmen kan vendes bagud og bruges som et A4-blok, f.eks. til møder. Den er dermed ikke i vejen, og du slipper for at sidde med en skærm, der nemt bliver en barriere mellem dig og andre, siger Pasi Välimaa.

ThinkPad X1 yoga er nem at bruge som tablet, eftersom tastaturet er specialdesignet.

  Tasterne foldes ind, når du folder skærmen bagud, og tastaturet lægges ned. Det betyder, at du kan holde den som en tablet med et komfortabelt greb, siger Pasi Välimaa.

USB-port for ny funktionalitet

Ud over multifunktionaliteten er der også en ny docking- og strømforsyningsløsning via en ny type USB-port: en USB C-kontakt.

– Det er en måde at være forberedt til fremtiden. Man får en ny computerport, som muliggør docking og strømforsyning via ét kabel. USB C-kontakten med Thunderbolt 3-funktionalitet åbner desuden op for lynhurtig overførsel, fortæller Pasi Välimaa.

– Flere og flere enheder vil få samme løsning. Det gør det nemmere for brugeren, siger han.

Den nye port gør det også nemt at docke ved en arbejdsplads på kontoret.

– Kombinationen er tiltrængt. På kontoret kan man docke til en stor skærm. Vores nye ThinkVision P27Q har QHD-opløsning, hvilket giver et skarpt og klart billede. Designet er opgraderet, så skærmen har en ekstremt tynd ramme, siger Pasi Välimaa.

Pasi Välimaa
Client technologist, Lenovo

Se hele udbuddet fra Lenovo her »