Fokus

Gør arbejdet nemmere med smart tilbehør.

Tilbehør af høj kvalitet gør, at du får meget mere ud af dit udstyr.

Kontakt os

Ferien er ved at være slut, og det er snart tid til at blive mere effektiv på arbejde ved hjælp af nyt udstyr.

Man skal undervurdere ikke detaljernes betydning. Moderne tilbehør med smarte, intuitive funktioner kan gøre din hverdag meget nemmere.

Når IT-udstyr skal opgraderes, eller en ny medarbejder skal udstyres, skal man ikke undervurdere tilbehørets betydning for den komplette brugeroplevelse. Du kan have en rigtigt god computer, men med et dårligt tastatur, en ubehagelig mus eller et webkamera med dårlig opløsning kan den stadig være elendig at bruge. Tilbehør af høj kvalitet gør, at du får meget mere ud af dit udstyr.

– Det er nemt at tage tilbehør for givet, eftersom det altid har været der. Men hvis du satser på kvalitet frem for køb-og-smid-væk-produkter, får du udstyr, der kan holde til lidt mere. Seriøse producenter har også hele tiden tilføjet små forbedringer, der sjældent kan ses udefra.

I dag fås tilbehør, så du kan lave de ting, du har lyst til på en intuitiv måde, fortæller Caroline Kohlberg, produktchef inden for tilbehør hos Dustin.

Hun bruger Logitechs fjernbetjening Spotlight som eksempel. Med den kan du nemt styre en præsentation med naturlige og intuitive håndbevægelser. Flere af Logitechs mus har funktionen Flow, som gør det muligt at kopiere eller klippe et dokument fra en computer og sætte det ind på en anden i samme netværk. Smart funktionalitet kan også handle om ergonomi, som f.eks. et pladsbesparende, sammenfoldeligt stativ til bærbare computere.

  Jeg anbefaler også, at man giver sine medarbejdere mulighed for variation. I dag er der meget at vælge mellem, og mennesker har forskellige præferencer, når det f.eks. handler om mus med eller uden kabel, eller udstyrets størrelse. Vi er jo alle forskellige, siger Caroline.

Caroline Kohlberg
Produktchef inden for tilbehør, Dustin

Se Dustins egne varemærker »