Fokus

Arbejd smartere til efteråret.

Spotlight sætter en ny standard inden for præsentationsteknologi.

Kontakt os

Logitech præsenterer en række værktøjer og produkter, som gør arbejdet nemmere til efteråret.

Smarte konferenceløsninger og et smart, trådløst præsentationsværktøj er nogle af nyhederne.

Præsentationsværktøjet Spotlight sætter en ny standard inden for præsentationsteknologi. Designet er minimalistisk og den nye funktionalitet gør, at man kan markere fokusområder præcist, eller forstørre dem med perfekte detaljer ned til mindste pixel.

– Teknikken skal fungere, når man laver en præsentation. Det gør det nemmere at være sikker i sin rolle og præsentere på en levende måde. At slippe for problemer med teknikken og have mulighed for at styre præsentationen uden laserpen giver helt nye forudsætninger, siger Andreas Erlingsjö, sælger hos Logitech.

Spotlight fungerer trådløst og giver dig mulighed for f.eks. at åbne links eller programmer direkte uden at skulle bruge computerens knapper.

Videokonferencer i alle mødelokaler

Logitech har også fremstillet smarte løsninger til videokonferencer i flere mødelokaler.

– Den store nyhed inden for videokonferencer er Meetup, som er et system, der bygger på et kamera med 120 graders vidvinkel og indbygget lyd, fortæller Andreas Erlingsjö.

Meetup har et alt-i-et-design med lyd, mikrofon og kamera, og installeres nemt under eller over tv-skærmen.

  Du slipper for lange kabeltræk og får indbygget lyd, som er optimeret til akustikken i mødelokaler. Det bliver mere og mere vigtigt at have fungerende teknik, selv i de mindre mødelokaler. Dette er en ny og omkostningseffektiv løsning, siger han.

Én mus til flere computere

Alle, der arbejder med flere computere, genkender problemet med konstant flytning af filer frem og tilbage. En ny mus, MX Master 2S, løser dette.

– Man kan bruge musen til at navigere, kopiere og indsætte filer og billeder mellem op til tre computere, fortæller han.

Andreas Erlingsjö har også et godt råd til alle, som er på vej tilbage på arbejde, eller som siger velkommen til nye medarbejdere til efteråret.

– Sats på de produkter, vi bruger mest: tastatur og mus. De bliver sommetider glemt. Men hverdagsprodukterne lægger grunden til effektivt arbejde med god ergonomi, siger han.

Andreas Erlingsjö
Sælger, Logitech

Se hele udbuddet fra Logitech her »