Fokus

Bliv attraktiv som arbejdsgiver.

Vælg den rette computer og få mere effektive og produktive medarbejdere med i købet.

Kontakt os

Derfor gør computeren dig mere attraktiv som arbejdsgiver

Computeren er ikke bare grundstenen i arbejdet, den kan også være en vigtig faktor ved ansættelser. Vælg den rette model og få mere effektive og produktive medarbejdere med i købet.

Kontorlandskabet går fra stationære arbejdspladser til åbne og mere kreative miljøer. I dag kan vi arbejde hvor og når, vi vil, og definitionen af et skrivebort er nærmest blevet til en lagringsplads på computeren i stedet for et firbenet kontormøbel. Computeren er grundstenen i arbejdet, og operativsystemet Windows 10 muliggør både mere fleksible og touch-venlige modeller.

2-i-1 er en smart løsning for dem, der har brug for en bærbar computer og tablet i sit arbejde, da de har skærme, som kan drejes 360 grader. Et indbygget skærmfilter er en anden længe ventet nyhed. Det gør skærmindholdet usynligt for andre end brugeren. Det giver mere sikkert arbejde på farten.

  Folk er blevet bevidste om, hvilken computer, de vil have. Vi stiller større krav til design og performance og vælger måske ikke det billigste alternativ, siger Mathias Isaksson, Nordic Product Manager inden for computere hos Dustin.

Valget af computer afhænger af, hvad den skal bruges til. De fleste modeller klarer mere simple programmer til administrative opgaver, men tungere og avancerede programmer kræver mere kraftfuld performance. Hvis man udelukkende arbejder ved en fast kontorplads, er en stationær computer formentlig det bedste alternativ, ellers bør man overveje en let bærbar med lang batteritid.

Forskellige medarbejdere har forskellige arbejdsopgaver, og der er derfor ikke én computer, der dækker alles behov. Det er derfor vigtigt at snakke med sin IT-leverandør for at sikre, at alle har de værktøjer, de skal bruge for at kunne udføre sit arbejde ordentligt.

Hvorfor er valget af computer så vigtigt?

– Den rette computer gør, at man kan være så effektiv og produktiv som muligt. Den gør desuden dig som arbejdsgiver mere attraktiv, siger Mathias Isaksson.