Fokus

Gør jer klar til det moderne kontorarbejde.

Bedre design, sikkerhed og samarbejde.

Kontakt os

Gør jer klar til det moderne kontorarbejde

Måden, vi arbejder på, skifter hurtigt. Det stiller nye krav til design, sikkerhed og løsninger til samarbejde. Hvis der ikke er styr på de ting, risikerer man at reducere effektiviteten, mangle informationssikkerhed og ikke være særlig attraktiv som arbejdsgiver.

Anna Josefson, produktchef inden for bærbare computere hos HP, ser tre vigtige kræfter inden for forandring i nutidens kontorarbejde, som alle stiller nye krav til teknologien.

– Til at starte med forandres arbejdskraften markant, når generationen fra millenniumsskiftet, der er vokset op med IT, udgør en større og større del af arbejdsstyrken. De ønsker en forandring af, hvilke værktøjer, der bruges, og hvordan man kommunikerer.

– Vi ser også, hvordan den fysiske arbejdsplads forandres. Vi har ikke længere en fast arbejdsplads, og vi bevæger os både på og uden for kontoret. Til sidst forandres vores arbejdsmåde, når vi bruger mere tid på at mødes på forskellige måder, både fysisk og digitalt.

Designet for maksimal mobilitet

For at møde disse trends har HP valgt at fokusere på tre punkter i produktudviklingen: design, sikkerhed og samarbejde.

– Vi satser på design for at kunne tilbyde bærbare enheder, som er tyndere, lettere og bedre tilpasset til den mobile arbejdsmåde. De kan vendes og drejes på i forskellige situationer og er hårdføre. De skal desuden være attraktive og tiltalende for brugerne, siger Anna Josefson.

– En vigtig komponent er batteriet, hvor vi har longlife-teknologi i alle vores business-computere. Det betyder, at de er designede til at have høj batterikapacitet i en treårig livscyklus, hvilket også betyder, at de har en udvidet garantitid på tre år. Noget, som er unikt i branchen.

Tid til at betale af på sikkerhedsgælden

Digitaliseringen er blevet brugt til at effektivisere, men den hurtige udvikling har samtidig medført, at der er opstået det, som Anna Josefson beskriver som en sikkerhedsgæld.

– Alle har talt meget om IT-sikkerhed, men det er først nu, virksomheder og organisationer er begyndt at indse alvoren ved at have en ordentlig plan til og kundskaber om, hvordan man beskytter sig, siger hun.

Et eksempel på, hvordan HP sætter fokus på dette, er kraftfuld beskyttelse af BIOS (softwaren, som styrer alle hardwarekomponenter), et almindeligt hul for dem, der vil ind i en virksomheds system. Et andet eksempel er funktionen HP SureView, som kan aktiveres for at dæmpe skærmen fra en 35 graders vinkel. Så kan naboen på flyet ikke se, hvis du arbejder med følsomme informationer.

Den rette teknologi for digitalt samarbejde

Til sidst fokuserer HP på gode tekniske løsninger, der understøtter digitalt samarbejde. Med hjælp fra Bang & Olufsen sørger man f.eks. for, at de indbyggede højtalere giver god lyd. Takket være særlig software filtreres også baggrundslyd væk fra både dig og den, du taler med. Computeren er udviklet, så du får bedre lyd fra de indbyggede højtalere og mikrofonerne, end hvis man øger kompleksiteten og tilslutter eksternt udstyr.

  Vi har ikke længere en fast arbejdsplads, og vi bevæger os både på og uden for kontoret.

– Alle, der har brugt Skype eller lignende løsninger, ved, hvad dårlig lyd kan gøre ved et digitalt møde. Det gælder også for billedkvaliteten. Det skal være som at sidde over for personen i det virkelige liv. Derfor certificerer vi blandt andet vores indbyggede kameraer til Skype for Business, siger Anna Josefson.

– For at opsummere det hele, så anstrenger vi hos her på HP altid, så du kan fokusere på dit job, være mere fleksibel, sikker og involveret på din arbejdsplads, uanset hvor du er, siger hun.

Mere om HP og sikkerhed: www.hp.dk/pcsecurity
Mere om HP’s batterier: www.hp.com/go/liionbattery

Anna Josefson
Produktchef, HPSe hele udbuddet fra HP her »