Fokus

Tag kraften med.

Sørg for aldrig at løbe tør for batteri, når du er på farten.

Kontakt os

Lad op til rejsen

Vanessa Palm, Commercial Manager hos Dustin, ved, hvordan du bør udstyres inden næste forretningsrejse.

De fleste har både en mobil og en pc, når de bevæger sig til og fra jobbet, mellem eksterne møder og på forretningsrejser. Selvom de fleste producenter arbejder hårdt for at forlænge produkternes batteritid, så der er til en hel arbejdsdag, sker det alligevel, at du løber tør for batteri, når du har som mest brug for din mobil eller bærbare computer. Så det kan være en god idé at have et bærbart batteri i tasken.

  Her synes jeg, at magnetiske covers, som er nemme at montere og fjerne, er det bedste til dem, der er meget på farten.

– Hvis du rejser alene, kan du vælge en lettere powerbank, som nemt kan være i håndtasken eller i porteføljen. Hvis I rejser flere sammen, eller sidder til et møde, ville jeg vælge en større model med flere udgange, så flere i gruppen kan oplade samtidigt, siger Vanessa Palm.

I dag fås også computertasker i form af rygsække med indbygget opladningskabel, som i sin tur er tilsluttet til en powerbank. Det gør, at du kan holde din mobil eller tablet i hånden og arbejde videre, mens den oplader. Vanessa Palm lægger også vægt på at beskytte enhederne med skærmbeskyttelse og covers, så de klarer et tab i f.eks. gulvet og kan tages op og ned af tasken flere gange dagligt.

– Her synes jeg, at magnetiske covers, som er nemme at montere og fjerne, er det bedste til dem, der er meget på farten. Hvis du skal vælge god skærmbeskyttelse, ville jeg satse på et tyndt premiumglas for den bedste følelse og hårdførhed, siger hun.

Vanessa Palm
Commercial Manager, Dustin

Se hele udbuddet fra Cirafon her »