EMC Syncplicity

Hvordan sikrer I sikkerheden i, hvem der bruger hvilke data, hvornår og hvad de bruger dem til? Har dine kollegaer brug for adgang til firmadokumenter, når de er væk fra kontoret? Har I behov for at dele dokumenter med kunder og leverandører?

Kan du nikke genkendende til oven- stående, så foreslår vi, at du lige læser videre. Fildeling, filadministration og det at gøre det både brugervenligt, hurtigt at arbejde med dokumenter og sikkert er en kæmpe udfordring for rigtig mange virksomheder, uanset hvilken form for følsomme data man arbejder med.

EMC tilbyder med sin Syncplicity platform en løsning, der både giver mulighed for at blive afviklet i skyen eller på egen hardware, afhængigt af, hvad man foretrækker. Samtidig er Syncplicity platformen uafhængig i forhold til klienterne, dels nem at arbejde med for brugerne, og dels sikker at arbejde med for virksomheden.

Man kan således både tracke forbrug, sikre sig at screenshots ikke kan tages, påføre vandmærke på dokumenter, arbejde med lokationsbestemt adgang, rapportering og monitorering, og meget, meget mere.

Hvis sikring af virksomhedens dokumenter og filer, samarbejde og fildeling er vigtigt for din virksomhed, er EMC’s Syncplicity værd at overveje. Kontakt Dustin for en nærmere dialog omkring mulighederne sammen med EMC

EMC syncplicity

EMC syncplicity

Vil du vide mere:

Vis produkter  Kontakt en rådgiver
TEKST: EMC FOTO: EMC

Artiklen er hentet fra Dustins Focus katalog.