Den nye generation af servere fra Dell

Dell PowerEdge er fyldt med nye funktioner, der forøger produktiviteten og gør din hverdag nemmere. Du får blandt andet automatiserede processer, nemmere administration og mere tid til andre opgaver.

De nye servere fra Dell er den seneste generation af servere på markedet. Administrationen bliver nemmere, hastigheden er blevet forøget og dine omkostninger kan reduceres med nye konfigurationer. Dette er bare et uddrag af de mange nyheder.

Nedbring dine omkostninger

Dell PowerEdge giver mulighed for skræddersyede konfigurationsløsninger, så de matcher lige præcis dine workloads og applikationer. Denne server har desuden Dell Fresh Air kompatible konfigurationer, hvilket betyder, at dine omkostninger kan nedbringes, samtidig med at de konsoliderer dine ressourcer med et kompakt og virtualiseret servermiljø.

Forbedret it-produktivitet og administration

Du behøver ikke længere at bruge meget af din tid på at opsætte og administrere dine servere. De nye servere har automatiske processer, som gør, at tidsforbruget på de daglige opgaver og vedligeholdelsen er blevet reduceret. Dell PowerEdge har en funktion kaldt iDRAC Direct, som giver dig en hurtig lokal opsætning, og du kan nu styre, overvåge, opdatere og lave opsætninger ved hjælp af din smartphone. Din arbejdsdag vil altså blive meget mere produktiv end før.

Forøget hastighed på kritiske workloads

Hastigheden på dine kritiske workloads og applikationer forøges via et in-server flash design. Du får desuden udnyttet dine diske på en bedre måde, da Dell PowerEdge har intern data-tiering og hybrid storage. Nu får du muligheden for at benytte virtuelle SAN og Microsoft Storage Spaces® teknologier i dit daglige arbejde.

Dell Poweredge ny generation

Dell Poweredge

Dell Poweredge

Vil du vide mere:

Vis produkter  Kontakt en rådgiver
TEKST: DELL FOTO: DELL

Artiklen er hentet fra Dustins Focus katalog.